۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۱, شنبه

دنیا از نگاه یک فعال حوزه قرآنی

دنیا از نگاه یک فعال حوزه قرآنی

یک فعال حوزه قرآنی در کشور از میزان ترجمه قرآن در مقایسه با انجیل و دیگر کتابهای مشهور دنیا انتقاد کرد.
به گزارش «محبت‌نیوز» یک سیاست‌گذار و کارآفرین قرآنی در کارگاه «کارآفرینی فرهنگی با محوریت قرآن» که در دانشگاه الزهرا برگزار شد با بیان اینکه دو و نیم میلیارد نفر در جهان مسیحی هستند به ارائه آماری در زمینه انتشار و ترجمه انجیل اشاره کرده و گفته طی دو سال اخیر شش میلیارد نسخه انجیل در جهان چاپ شده است.
به اعتقاد او هدف و برنامه گروه‌های مسیحی این است که تا سال ۲۰۵۰ همه جهان را مسیحی کنند.
ایکنا به نقل از محمدرضا پورمعین، ادامه داده انجیل به ۹۵ درصد زبان‌های دنیا ترجمه شده و بالاترین ترجمه کتاب جهان را به خود اختصاص داد، این در حالی است که پس از انجیل، کتاب‌هایی مانند دختر کبریت فروش، تام بندانگشتی، بینوایان و … در رتبه بعدی ترجمه در جهان قرار دارند و قرآن در این میان رتبه ۱۴ جهان را دارد.
وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد انجیل‌های منتشر شده به صورت رایگان در جهان توزیع می‌شود، عنوان کرده «بیشترین انجیل را مردم آمریکا خریداری کرده و هدیه می‌کنند، در هر ثانیه در جهان دو کتاب انجیل چاپ می‌شود و برای گروه‌های مختلف از کودکان گرفته تا زنان، افراد مسن، صاحبان مشاغل و … انجیل‌های خاصی منتشر می‌شود.»

نگرانی یک مرجع تقلید از خالی‌شدن شهرها از عالمان برجسته

نگرانی یک مرجع تقلید از خالی‌شدن شهرها از عالمان برجسته

یک مرجع تقلید شیعه نسبت به عدم وجود علمای برجسته در ایران ابراز نگرانی کرده است.
nori
به گزارش «محبت‌نیوز» حسین نوری‌همدانی نسبت به عدم جایگزینی برای علمای بزرگ شیعه ابراز نگرانی کرده و خلاء جایگزین را یک آفت بزرگ دانسته است.
خبرگزاری ایسنا به نقل از این مرجع تقلید شیعه نوشته: «متأسفانه در این دوران عطش نسبت به علم وجود ندارد به نوعی که در بسیاری از شهرهای کشور ما علمای بزرگ دیگر جایگزینی ندارند و هنگامی که از دنیا می‌روند هیچ شخصی جای آنان را نمی‌گیرد و این یک آفت بزرگ است.»
او عنوان کرده امروز در تهران حتی یک عالم به نام وجود ندارد در صورتی که در گذشته‌ای نه چندان دور کسانی بودند که عمرشان پایان یافت، اما دیگر کسی جای آنان را نگرفت و جایشان خالی است.
نوری همدانی در درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم تاکید کرده «امروز مسئله غرب، موشک و انرژی اتمی نیست؛ بلکه اینها بهانه است و استکبار با اصل اسلام مخالف است و نمی تواند آن را تحمل کند.»

دو تبعه سوری در رقه به صلیب کشیده شدند+تصاویر

دو تبعه سوری در رقه به صلیب کشیده شدند+تصاویر

ماشین ترور و وحشت دولت اسلامی (داعش) همچنان در شهرهای تحت اشغال در سوریه و عراق به جنایات خود ادامه می‌دهد.
daeshi
به گزارش «محبت‌نیوز» دولت اسلامی دو مرد را به اتهام جاسوسی در میدان اصلی شهر رقه به صلیب کشید و آن‌ها را در مقابل چشمان ده‌ها زن و مرد و کودک، با شلیک گلوله به سر اعدام کرد.
به نوشته وب‌سایت «دیلی میل» تروریست‌ها پس از اعدام این دو نفر، با چسباندن کاغذی به بدن آن‌ها، این شیوه اعدام را پایان کار جاسوس‌ها عنوان کردند.
چندی پیش نیز روزنامه بریتانیایی دیلی میل خبر داد که، گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) در ویدیویی جدید، شکنجه و اعدام هولناک یک اسیر را نمایش داد. در این ویدئو، یک عضو داعش، پس از به صلیب کشاندن اسیری که لباس نارنجی رنگ زندانیان گوانتانامو را بر تنش کرده اند، ابتدا لب او را برید، و دست و پایش را قطع کرد.

اظهارات بی‌سابقه جوادی آملی درباره مردم و جایگاه رهبری

اظهارات بی‌سابقه جوادی آملی درباره مردم و جایگاه رهبری

در حالیکه گروهی در راس جمهوری اسلامی ولی فقیه را منتسب خدا می‌دانند، یک مرجع تقلید پرنفوذ از حکومت دیدگاهی فرای این مسئله را مطرح کرده است.
havadi_amoli
به گزارش «محبت‌نیوز» جوادی آملی، از مراجع تقلید بلند پایه جمهوری اسلامی در اظهاراتی بی‌سابقه گفته اگر مردم در صحنه نباشند، رهبر حتی امام اول شیعیان هم باشد، شکستش قطعی است!
وبسایت شفقنا به نقل از او نوشته اگر ملتی با یک ملت و دولتی با یک دولت پیمان بسته باشد و یک طرف به پیمان عمل نکند، این مسأله بردگی است، مبادا برده آنها باشید، این حرف‌های زنده کتاب و سنت است.
او تأکید کرده حوزه‌های علمیه این رسالت را دارند که مردم را سر پا نگه دارند و تنها چیزی که مردم را سرپا نگه می‌دارد مطرح کردن قرآن و سوال را از قرآن مطرح کردن و جواب را از قرآن گرفتن است.

افزایش جمعیت، تیر به سنگ خورده ولایت !

افزایش جمعیت، تیر به سنگ خورده ولایت !

اکثر زنان خسته از جنگ و روبرو با سختی های اقتصادی پس از داشتن دو فرزند عقیم شدن را برگزیدند و روند رشد جمعیت متوقف شد.
jamiyat-74646
«محبت نیوز» – مهرماه سال ۱۳۹۱ سیدعلی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی در سفر شهر بجنورد در استان خراسان شمالی تأکید کرد یکی از خطاهایی که در اواسط دهه‌ هفتاد انجام شد، ادامه‌ سیاست کنترل جمعیت بوده که این اشتباه باید جبران شود.
او مسئولین کشور و حتی خودش را در این اشتباه سهیم دانست و گفت که باید از خداوند طلب عفو کنند. درآن زمان تبلیغات گسترده‌ای برای فرزندآوری از طریق صدا و سیما و دولت محمود احمدی‌نژاد آغاز شد که بسته‌های تشویقی مختلف از جمله مرخصی‌های طولانی مدت پس از زایمان، پرداخت یک میلیون وجه به ازای تولد هر فرزند و خیلی امتیازات دیگر شامل آن می‌شد که البته کمتر از یک سال بعد به علت کم بود بودجه اجرای آن بی سر و صدا لغو شد.
اما همان‌قدر که دولت وقت به دلیل بی‌پولی سر وعده‌هایش نماند، مردم هم با کیسه خالی میلی به بچه‌دار شدن از خود نشان نداند. حالا بعد از سه سال گزارش‌ها حکایت دیگری از جمعیت ایران دارد.
نشریه استرالیایی «گیزمودو» ایران را یکی از «آینده نگرترین» کشورهای جهان توصیف کرده و شواهدی را عنوان کرده که نشان می دهد در کشور نرخ رشد جمعیت کاهش یافته است.
در مقدمه این گزارش آمده در ایران، در جریان جنگ هشت ساله با عراق، آیت‌الله خمینی خواهان وضع مقررات جدیدی شد که زنان را به داشتن فرزندان زیاد برای ساختن “ارتش ۲۰ میلیونی” ترغیب می کرد. در نتیجه، جمعیت کشور از ۳۷ میلیون نفر در ۱۹۷۹، به ۵۰ میلیوننفر در ۱۹۸۶ رسید.
آلن ویز من، روزنامه نگار، این تحول را «بالاترین نرخ رشد جمعیت که جهان تا کنون دیده است» توصیف کرد. او در کتاب اخیر خود با عنوان “شمارش معکوس” به تصمیم مدیران ایران بعد از این رویداد اشاره می کند و می گوید در اواخر دهه میلادی۸۰، کارمندان سازمان برنامه و بودجه ایران متوجه شدند کشور بسوی بحران اقتصادی عمده ای پیش می رود و رشد جمعیت از ظرفیت منابع آن فراتر خواهد رفت.
اما بعد از یک سلسله جلسات محرمانه با آیت الله، گروهی از کارشناسان جمعیت، متخصصین بودجه و وزیر بهداشت توانستند او را متقاعد کنند لازم است کاری، و هرچه سریعتر، انجام گیرد.
آنها نیاز داشتند جمعیت کشور به سطوح قابل اداره برگردد. بنابراین، پس از پایان جنگ، آیت الله موافقت کرد وزارت بهداشت برنامه تنظیم خانواده را تدوین کند و به اجرا بگذارد.
برنامه با شعار «یک فرزند خوب است، دو فرزند کافی است» آغازشد. وعاظ در مساجد در باره آن سخن گفتند. وزارت بهداشت صدها درمانگاه تنظیم خانواده تاسیس کرد، کارمندان وزارتخانه که بسیاری زن بودند به شهرها و حتی روستاها فرستاده شدند. آنها یک ماموریت داشتند، وسائل جلوگیری از بارداری را برای هرکسی که می‌خواست فراهم آورند؛ از کاندوم تا عقیم سازی.
اجباری در کار نبود، نه در استفاده از وسائل و نه محدود ساختن تعداد فرزندان. اما اکثر زنان خسته از جنگ و روبرو با سختی‌های اقتصادی پس از داشتن دو فرزند عقیم شدن را برگزیدند و روند رشد جمعیت متوقف شد.
نویسنده در پایان نوشته می‌افزاید نمی‌دانیم در آینده چه اتفاق می‌افتد اما ما شواهدی داریم که در یک نسل، کشوری بزرگ و مذهبی مانند ایران قادر شد نرخ رشد جمعیت را پائین بیاورد.

جادوگری با لپ تاپ برای شکستن طلسم کلیسا

جادوگری با لپ تاپ برای شکستن طلسم کلیسا

آن‌ها برای طلسم کردن روستای تراسموس، مزامیر ۱۰۸ را از «کتاب مزامیر» [مزامیر یا زبور داوود، ] خواندند.
662987_575
عکس آرشیوی می باشد
به گزارش «محبت‌نیوز» روستایی کوچک با عنوان «تراسموس» در اسپانیا وجود دارد که مردم محلی آن ادعا می‌کنند قرن‌ها پیش از سوی کلیسا طلسم شده و آن طلسم آنقدر قوی است که فقط شخص پاپ توان برداشتن آن را دارد!
این موضوع مورد توجه «بی‌بی‎سی» انگلیسی قرار گرفته و با طرح این پرسش که چگونه ممکن است که یک روستای کوچک اسپانیایی آن هم تنها با ۶۲ نفر جمعیت توسط کلیسا طرد شود؟ و اینکه اصلن چرا کلیسا باید طلسمی چنان قوی روی آن بگذارد که فقط خود پاپ توان برداشتن آن را داشته باشد؟ به سراغ آن رفته است.
به نوشته اقتصاد آنلاین ، یک خبرنگار برای اینکه بیشتر در مورد جادو و جنبل، خرافات، انتقام، حسادت و جنگ بر سر قدرت اطلاعات کسب کند، به سراغ روستای تراسموس (Trasmoz) رفته است. این روستا در دامنه‌های رشته کوه همیشه برفیِ مونکایو در آراگون واقع شده است.
خبرنگار در سالن قلعه‌ نیمه مخروبه روستا که قدمت آن به قرن ۱۲ برمی‌گشت با «لولا روئیس دیاس» یک جادوگر قرار می‌گذارد. خانم روئیس که موهای خاکستری، چشمانی سبز، لباس‌های شیک داشته با یک لپ تاپ به محل ملاقات می‌آید!
او می‌گوید: «تمام ماجرای جادوگریِ تراسموس از همین قلعه شروع می‌شود. در قرن ۱۳، ساکنین قلعه به کاری ناشایست دست زدند: ضرب سکه‌های جعلی. حتی برای اینکه اهالی تراسموس متوجه صدای تراشیدن و چکش کاری قلعه نشوند، شایعه‌ای پخش شد که جادوگران و ساحران شب‌ها مشغول تکان دادن زنجیرها و دیگ‌ها هستند تا معجونی جادویی را آماده کنند.»
روئیس در ادامه می‌گوید که تراسموس آن روزها انباری بزرگ از آهن و نقره و چوب و منابع آبی در اختیار داشت. این روستا متعلق به کلیسا نبود. از طرفی هم بر اساس یک حکم سلطنتی، از پرداخت مالیات و عوارض به صومعه «وروئلا» معاف شده بود؛ مسئله‌ای که خشم کلیسا را به همراه داشت.
پس شایعه تراسموس به عنوان پناهگاه امن جادوگران و ساحران به سرعت از مرزهای روستا فراتر رفت. همین مسئله موجب شد تا راهب صومعه وروئلا از فرصت استفاده کرد تا مردم روستای تراسموس را تنبیه می‌کند؛ بنابراین او از اسقف‌ اعظم‌ تاراسونا، بزرگترین شهر مجاور روستای تراسموس، درخواست کرد تا تمام روستا را طرد کند.
معنای آن این بود که مردم روستا دیگر برای اعتراف یا انجام مراسم دینی نمی‌توانند وارد کلیسای کاتولیک شوند.
طلسم چه بوده؟
خبرنگار از او پرسیده «طلسم کلیسا چه بود؟» و او پاسخ داده «آن کلیسا هیچگاه با شکست در برابر ارتش تراسموس کنار نیامد و با کسب اجازه از پاپ ژولیوس دوم در سال ۱۵۱۱ میلادی، تمام روستای تراسموس را طلسم کرد.
آن‌ها برای طلسم کردن روستای تراسموس، مزامیر ۱۰۸ را از «کتاب مزامیر» [مزامیر یا زبور داوود،] خواندند.
این روشی که کلیسا برای طلسم تراسموس استفاده کرد، در حقیقت قوی‌ترین سلاح کلیسا برای اجرای یک طلسم بود.
آن‌ها مدعی شدند که پدرو مانوئل، حاکم تراسموس، و مردم تراسموس به دلیل وجود جادوگران کور شده‌اند و از آنجایی که مجوز طلسم از پاپ گرفته شده، فقط خود او می‌تواند آن طلسم را بردارد. نکته جالب این است که هیچ یک از پاپ‌ها تاکنون آن طلسم را برنداشته‌اند.

۱۳۹۵ اردیبهشت ۱۰, جمعه

خاک‌خوری اسناد «صنعت امام زاده‌سازی‌» در مجلس

خاک‌خوری اسناد «صنعت امام زاده‌سازی‌» در مجلس

پرونده افزایش تعداد امام زاده‌ها برای اولین بار در سال ۱۳۹۳ توسط غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده شهر رشت در مجلس مطرح شد.
emamzadeh
به گزارش«محبت‌نیوز» – «سید بیژن»، «چی‌چی امام»، «عین و غین»، «سه دختران»، «بی‌جن» و … این اسم‌ها تنها بخشی از صنعت امام‌زاده سازی در ایران است که رکورد حالا به حدود یازده هزار نفر رسیده که به گفته کارشناسان میراث فرهنگی تنها یک پنجم آنها شناسنامه دارند یا چهار هزار امامزاده هم فقط به امام هفتم شیعیان «موسی کاظم» منتسب می‌شوند.
حالا اسدالله ایمانی، نماینده استان فارس در مجلس خبرگان در دیدار با مسئولین صدا و سیمای این استان با تاکید به اظهارات علی خامنه‌ای درباره تدوین دانشنامه یک امام‌زاده با نام «احمد بن موسی» درخواست کرده برای تدوین دانشنامه و شناسنامه امامزادگان اعتبار در نظر گرفته شود.
درخواست اعتبار برای تدوین شجرنامه‌ امام‌زادگان درحالیست که تنها دو هزارتای آنها سند و شجره‌نامه دارند و با توجه به آمار بیش از هشت هزار امام‌زاده هویت ندارند.
یک چهارم امامزاده‌های ایران در استانهای گیلان و مازندران قرار دارند درحالیکه شهر اهواز هیچ امامزاده‌ای ندارد.
مورخان می‌گویند در زمان تسلط مغولها بر ایران هم چون مغولها بعد از مسلمان شدنشان ارزش خاصی برای نوادگان پیامبر مسلمانان قائل بودند، مردم بزرگان و روسای قبایل و طوایف را به عنوان امامزاده معرفی می‌کردند.
طبق آخرین آمار اعلام شده از سوی سازمان اوقاف ایران در سال جاری، ۱۰ هزار و ۵۰۰ امام زاده به ثبت رسیده در حالی که این آمار در سال ۱۳۵۷ حدود یک هزار و پانصد بقعه بوده، یعنی در سه دهه گذشته تعداد امامزاده‌های ایران ۷ برابر شده است.
اسناد امام زاده سازی اوقاف در مجلس
پرونده افزایش تعداد امام زاده‌ها برای اولین بار در سال ۱۳۹۳ توسط غلامعلی جعفرزاده ایمن آبادی نماینده شهر رشت در مجلس مطرح شد.
او با انتقاد از عملکرد سازمان اوقاف در زمینه تولیت امامزاده‌ها و گردش اقتصادی آن، این سازمان را یک زمین خوار بزرگ توصیف کرد و گفت که با توجه به چند برابر شدن آمار امام زاده‌ها، مردم سوال می کنند که بعد از انقلاب این همه امامزاده از کجا آمده است؟
این نماینده مجلس که دو سال از طرف کمیسیون اصل ۹۰ بازرس سازمان اوقاف بوده در آن زمان مطرح کرد که اطلاعات و مستنداتی را جمع آوری کرده که موضوعات زیادی را اثبات می‌کند.
زمین‌خواران مافیای اما‎م‌زاده‌سازی
آذر ماه سال ۱۳۹۴ محمدعلی پورمختار، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی پرده از واقعیتی بزرگ برداشت. باندهای زمین‌خوار که برای افزایش قیمت زمین‌ها پروژه‌هایی چون امام‌زاده سازی را اجرا می‌کنند.
به گفته او زمین خواران با سوء استفاده از اعتقادات مذهبی مردم و ساخت یک امامزاده قلابی، قصد داشتند زمین وسیعی را تصاحب کرده و پول هنگفتی را به جیب بزنند که با ورود به موقع دستگاه قضایی به هدف شوم خود نرسیدند.
پرونده این ماجرا بارها قرار بود در صحن علنی مجلس مطرح شود اما هربار این موضوع به تعویق افتاد.
سال ۱۳۹۱ احمد شرفخانی٬ معاون وقت سازمان اوقاف خبر داد که این سازمان روزانه ۱۸۰ میلیون تومان از امام‌زاده‌ها درآمد دارد.
خداکرم جلالی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری، ششم مهر به خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفته که جلوی اقدامات این زمین‌خواران و ساخت‌وساز و نصب گنبد و سازه این امامزاده گرفته شده است.
جلالی افزوده که از اداره اوقاف خواسته شده تا اعلام کند که چنین امامزاده‌ای سندیت دارد یا خیر.

آغاز فصل سفرهای خارجی روحانیون بلند پایه شیعه به اروپا و آمریکا !

آغاز فصل سفرهای خارجی روحانیون بلند پایه شیعه به اروپا و آمریکا !

اعزام روحانیون به اروپا و آمریکا برای تبلیغ اسلام با حواشی زیادی روبه رو است.
keshmiri
به گزارش «محبت‌نیوز» پس از سفر روحانیون و مقامات بلندپایه شیعه به انگلستان با بهتر شدن آب و هوای مناطق سردسیری سفر برخی از آنان به کانادا آغاز شده است.
خبرگزاری «حوزه» نوشته «سید مرتضی کشمیری» نماینده سیستانی [از مراجع تقلید شیعیان در نجف] با اتمام ماموریتش پس از سه هفته از کانادا بازگشته‌ است.
کشمیری که نماینده سیستانی در قاره اروپا است برای سرکشی از مساجد، مراکز، مؤسسات و مقابر شهرهای ادمونتون، کلگری، ونکوور، اوتاوا، تورنتو و همیلتون و همینطور دیدار با مسلمانان این مناطق برای رفع مشکلات و اختلافات موجود بین آنها به کانادا سفر کرده بود.
اعزام روحانیون به اروپا و آمریکا برای تبلیغ اسلام با حواشی زیادی روبه روست. سال ۲۰۱۴ سفر حمید رسایی به فنلاند و آلمان و ماجرای سفر انجام نشده به برزیل برای تبلیغ اسلام بازتاب زیادی در رسانه‌های کشور داشت و بعضی از آنها نوشته بودند او علاقه زیادی به تبلیغ اسلام در اروپا به خصوص در تابستان‌ها دارد.
با وجود تمامی مخالفت‌ها و دشنمی رهبران و روحانیون شیعه با انگلستان و آمریکا، سفر آنها و اعضای خانواده‌شان برای درمان، تحصیل و اقامت در این دو کشور روالی عادی محسوب می‌شود!
telegram_mohabatnews1

۱۳۹۵ اردیبهشت ۹, پنجشنبه

هجوم پلیس به کلیساهای خانگی در بلاروس

هجوم پلیس به کلیساهای خانگی در بلاروس

دولت بیشتر کلیساها را مجبور ساخته است برای مراسم پرستشی خود مجوز رسمی دریافت کنند.

به گزارش «محبت نیوز» ، پلیس و نیروهای امنیتی بلاروس با هجوم به چند کلیسای خانگی، رهبران کلیسایی را بازداشت کردند.
به گفته خبرگزاری مسیحی بارناباس فوند، پلیس و نیروهای امنیتی بلاروس (روسیه سفید) چندین کلیسای خانگی در شهر گورکی واقع در استان موگلیف را توقیف و رهبران کلیسایی آن را بازداشت کردند.
به گفته ولادیمیر دیانکو از رهبران کلیسایی بلاروس، دولت بیشتر کلیساها را مجبور ساخته است برای مراسم پرستشی خود مجوز رسمی دریافت کنند.
آقای دیانکو در ادامه می گوید این سیاست دولت منجر به افزایش فشار بر علیه کلیساها شده است، عملن گروه های کلیسایی منتقد دولت اجازه برگزاری مراسم کلیسایی را به دست نمی آورند.
دولت بلاروس به خاطر موارد تجاوز به حقوق بشر، و فعالیت‌های آن علیه سازمان‌های غیردولتی، روزنامه نگاران مستقل، اقلیت‌های ملی و سیاستمداران مخالف خود مورد انتقاد قرار دارد.

جوادی آملی: هیچ ربا دهنده‌ای به ربا گیرنده بدهکار نیست

جوادی آملی: هیچ ربا دهنده‌ای به ربا گیرنده بدهکار نیست

اظهارات جوادی آملی مبنی بر اینکه هیچ ربا دهنده‌ای به ربا گیرنده شرعی بدهکار نیست بازتاب زیادی در کشور داشته و انتقاد بسیاری از نزول‌‌بگیرها را به واکنش وا داشته است.
javadi_amoli
به گزارش «محبت‌نیوز» با وجود اینکه مطرح شد اظهارات گذشته عبدالله جوادی آملی علیه ربوی بودن سیستم بانکداری ایران گفته‌های او نبوده و تحریف شده، او همچنان علیه سیستم بانک‌ها سخنرانی‌های تند و تیز می‌کند.
این مرجع تقلید این بار گفته «ربا جنگ با خداست»
خبرگزاری «ایکنا» نوشته عبدالله جوادی آملی در ادامه درس تفسیر خود در مسجد اعظم گفته «خطر ربا از گزینه نظامی دشمن بیشتر است زیرا ربا جنگ با خداوند است.»
این مرجع تقلید با بیان اینکه در مسئله ربا نیز این حکم قطعی و حرام است و هیچ ربا دهنده‌ای به ربا گیرنده شرعی بدهکار نیست بیان کرد «همه ما با استکبار و صهیونیست مخالف بوده و هستیم مادامی که در این صراط باشند و البته معتقدیم که کاری از این‌ها ساخته نیست و نشانه آن دفاع مقدس و جنگ ۱۰ ساله است که به اشتباه می‌گوییم هشت ساله است.»
وی افزود: «بانک‌های ربوی که منجر به ورشکستگی و پایین آمدن تولید می‌شود حرام است و با کلاه شرعی که حلال حرام نمی‌شود و مع الاسف هم می خواهیم کشور امام زمان باشد و طلاق و اعتیاد در آن نباشد، آن را که نباید باور کنیم باور می‌کنیم ولی این را که باید باور کنیم باور نمی‌کنیم و توقع داریم خدا باران برای ما بفرستد البته همین مقدار باران هم به برکت شهدا و قطع نخاعی‌ها و اعتکافی‌ها و … است.»
اظهارات جوادی آملی مبنی بر اینکه هیچ ربا دهنده‌ای به ربا گیرنده شرعی بدهکار نیست بازتاب زیادی در کشور داشته و انتقاد بسیاری از نزول‌‌بگیرها را به واکنش وا داشته است.
پس از انتقادات مکارم شیرازی علیه بانک‌ها و اعتراض به سود بانکی نوبت جوادی‌آملی بود که به سیستم بانکداری کشور اعتراض کند.
خبرگزاری «ایرنا» به نقل از عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید با اشاره به وجود ربا در نظام مالی و پولی کشور عنوان کرد: «درآمدی که از طریق بانک‌های ربوی کسب می شود، حرام است.» پیشتر نیز مراجع تقلید به بانک‌ها انتقاد داشتند، اما کمتر سابقه داشته همزمان دست به چنین موضع‌گیری بزنند.

میراث آتاتورک، خط قرمز سکولارها

میراث آتاتورک، خط قرمز سکولارها

چند تظاهرات در شهرهای بزرگ ترکیه از جمله پایتخت و استانبول، در اعتراض به حذف احتمالی اصل لائیسیته از قانون اساسی ترکیه برگزار شد.
photo_2016-04-28_14-14-36
«محبت‌نیوز» – اسلامی شدن قانون اساسی در ترکیه‌ای که خانه به خانه پرچمی با شمایل کمال آتاتورک آویخته شده و قدم به قدم نام او بر کوچه و خیابان‌ها نقش بسته اگر غیرممکن نباشد، اما به راحتی آنچه رئیس پارلمان این کشور پیشنهاد داده بود هم نیست.
شاید «اسماعیل قهرمان» که هم ریاست پارلمان را بر عهده دارد و هم از رهبران حزب حاکم «عدالت و توسعه» است فکرش را نمی‌کرد که وقتی پیشنهاد حذف سکولاریسم از قانون اساسی ترکیه را می‌دهد با خیل عظیمی از واکنش‌های منفی مواجه شود و اینگونه شهروندان ترکیه را به خیابان‌ها بکشاند.
اسماعیل قهرمان معتقد است چون ترکیه کشوری مسلمان است باید قانون اساسی دینی داشته باشد.
گرچه به نظر می‌رسد هم‌حزبی‌های او به خصوص رجب طیب اردوغان با اسماعیل قهرمان هم نظر باشند، اما گویا هزینه این پیشنهاد آنقدر بالا بود که در همان ساعات اولیه رئیس جمهور ترکیه هم عقب‌نشینی کرد و به طور رسمی در سفر زاگرب اعلام کرد «دولت ترکیه از تمام ادیان فاصله می‌گیرد و این به‌معنای سکولاریسم است».
کمال قلیچ‌دار اوغلو، رهبر حزب اپوزیسیون «جمهوری‌خواه خلق» و دیگر منتقدین دولت ضمن مخالفت شدید با این پیشنهاد هشدار دادند که «اصل لائیسیته خط قرمز» آنهاست و به دنبال آن احمد داوود اوغلو، نخست وزیر ترکیه اطمینان داد که قانون اساسی جدید این کشور ویژگی لائیک دولت را حفظ خواهد کرد.
پیشتر به دنبال اظهارات رئیس مجلس ترکیه علیه اصل لائیسیته در قانون اساسی، ده‌ها نفر مقابل پارلمان ترکیه تجمع کردند که با دخالت پلیس به خشونت کشیده شد.
خبرگزاری فرانسه از آنکارا گزارش داده که پس از طرح این پیشنهاد چند تظاهرات در شهرهای بزرگ ترکیه از جمله پایتخت و استانبول، در اعتراض به حذف احتمالی اصل لائیسیته از قانون اساسی ترکیه برگزار شد که با مداخله پلیس به خشونت کشید.
لائیسیته یکی از اصول اساسی جمهوری ترکیه است که مصطفی کمال آتاتورک در سال ۱۹۲۳ میلادی بر ویرانه‌های امپراطوری عثمانی بنیان گذاشته شد.

تشکر ویژه مشاور علی خامنه‌ای از دولت کرواسی

تشکر ویژه مشاور علی خامنه‌ای از دولت کرواسی

رهبران مذهبی کشورهایی چون استرالیا، سوئد، اکراین، بوسنی، ترکیه، مقدونیه، آلبانی، مجارستان، روسیه، بلژیک، نروژ و انگلستان در کنفرانس «رهبران جوامع اسلامی اروپا» حضور داشتند.
taskhiri
به گزارش «محبت‌نیوز» محمدعلی تسخیری، مشاور علی خامنه‌ای در امور جهان اسلام که برای شرکت در کنفرانس «رهبران جوامع اسلامی اروپا» به کرواسی سفر کرده بود گفته «هر مفتی که در اروپا به امر تبلیغ دین اسلام همت گمارد، مجاهد است.»
روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی که به انعکاس دستاوردهای این سفر پرداخت نوشته که تسخیری ضمن قرائت پیام رهبر جمهوری اسلامی برای این کنفرانس گفته روابط مسلمان و پیروان دیگر ادیان و همینطور تعامل دولت با مسلمانان در کرواسی الگوی مناسبی برای کل کشورهای اروپایی است.
او از دولت کرواسی به دلیل حمایت و نگاه مثبت به جامعه مسلمانان این کشور و حمایت از برگزاری مراسم باشکوه یکصدمین سال رسمیت یافتن اسلام در قانون اساسی کرواسی قدردانی کرد.
مشاور خامنه‌ای و هیئت همراه در پایان روز نخست برنامه یکصدمین سال رسمیت یافتن اسلام در قانون اساسی کرواسی در مراسم مهمانی شام شهردار شهر زاگرب شرکت و از وی برای سفر به جمهوری اسلامی ایران دعوت به عمل آمد.
رهبران مذهبی ۱۴ کشور استرالیا، سوئد، اکراین، بوسنی، ترکیه، مقدونیه، آلبانی، مجارستان، روسیه، بلژیک، نروژ و انگلستان در این نشست حضور داشتند.

بیکاری دانشگاهیان/ اولویت استخدام به تحصیل‌کرده گان قرآنی داده شد

بیکاری دانشگاهیان/ اولویت استخدام به تحصیل‌کرده گان قرآنی داده شد

با توجه به اینکه حدود ۳۹ درصد فارغ‌التحصیلان کشور در رشته های دانشگاهی بیکار هستند اما اولویت استخدام به تحصیل کرده گان قرآنی داده شده است.
hoze
به گزارش «محبت‌نیوز» در حالیکه اعضای سپاه، بسیج و رزمندگان همچون خانواده شهدا و جانبازان از سهمیه خاص در کنکورها برخوردار هستند حالا گروهی به دنبال آن هستند که حق تقدم جذب فارغ‌التحصیلان در بازار کار با آنهایی باشد که اهل قرآن هستند!
ایسنا به نقل از محمدرضا پورمعین، دبیر شورای راهبردی قرآن مناطق آزاد خبر داده «مقرر شده است جوانان قرآنی تحصیل‌کرده در جایگاه‌های مختلف مناطق آزاد کشور استخدام گردند تا هیچ جوان قرآنی بیکاری وجود نداشته باشد»
اردیبهشت سال گذشته علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی را ۴۲ درصد اعلام کرد.
طبق اعلام مرکز آمار در سال ۹۲ حدود ۵٫۹میلیون نفر جمعیت دارای تحصیلات عالی یا در حال تحصیل را مردان تشکیل داده‌اند که ۲٫۳ میلیون نفر (۳۹٫۰ درصد) از آنان غیرفعال هستند. همچنین حدود ۵٫۱ میلیون نفر جمعیت دارای تحصیلات عالی یا در حال تحصیل به زنان اختصاص دارد که از این جمعیت نیز حدود ۳٫۴ میلیون نفر جمعیت غیرفعال ۶۵٫۶ درصد بوده‌اند.»
همچنین یک‌میلیون و ۲۰۱ هزار نفر در ایران دارای تحصیلات کارشناسی ارشد و پزشکی هستند، اما ۴۰ درصد تحصیل کرده‌های این بخش غیرفعال هستند و باوجود سال‌ها تحصیل دانشگاهی، هیچ برنامه‌ای برای انجام فعالیت اقتصادی یا اشتغال ندارند. اما گفته می‌شود آمار بیکاری طی دو سال گذشته با اندکی بهبود روبه رو ده است.

تقدس زدایی از «قرآن امریکایی» به همت هنر ایرانی

تقدس زدایی از «قرآن امریکایی» به همت هنر ایرانی

اهل سنت تذهیب و مصورسازی قرآن را حرام می‌دانند، شیعیان به کراهت تذهیب اما قناعت کرده‌اند.
mohabatnewsuuu
به گزارش «محبت‌نیوز» «الاهه نجفی» در گزارشی با عنوان “«مک‌قرآن» با طعم گوانتانامو و موج‌سواری در اقیانوس” در «رادیو زمانه» به ابتکار گرافیکی یک هنرمند آمریکایی روی قرآن پرداخته که با تصویرسازی‌ و آمیزه‌ای‌ از مینیاتور، نمایی از زندگی روزانه آمریکایی‌ها را با آیات قرآن تلفیق و ارائه کرده است.
سندو بیرک، هنرمند سرشناس آمریکایی قرآن را به زبان انگلیسی ترجمه کده و با تکیه بر هنر گرافیگی و پاپ آرت به «تذهیب» به سبک دوران سلجوقی  در فاصله بین قرن ششم تا قرن هشتم پرداخته است.
Sandow_ Birk
سندو بیرک
این هنرمند قرآن را با هنر ایرانی درآمیخت و آموزه‌هایش را با خوش‌نویسی و رنگ‌های اخرایی و فیروزه‌ای و طلایی و ترکیب‌بندی‌های پیچیده و اسلیمی‌های پرتفصیل «مهار» کرد.
او نام اثرش را «قرآن آمریکایی» گذاشته و بر این باور است که با تقدس زدایی از این کتاب می‌توان آن را در یکی از رستوران‌‌های فست‌فود تورق کرد و در همان حال ساندویچ خورد و کوکاکولا هورت کشید.
سندو بیرک می‌گوید «مینیاتورهای ایرانی و هنر تذهیب در مکتب‌های مختلف در طول تاریخ هنر اسلامی را مطالعه کردم. می‌خواستم پروژه “قرآن آمریکایی” در ادامه هنر تذهیب در تاریخ اسلام شکل بگیرد.»
سندو بیرک (متولد ۱۹۶۲ در دیترویت) در لس آنجلس زندگی می‌کند. او آثار متعددی در زمینه مصورسازی کتاب، فیلم و انیمیشن با موضوعات متنوعی که از موج‌سواری تا گوانتانومو و جنگ عراق را در برمی‌گیرد پدید آورده است.
سنت‌گرایان هنر تذهیب را یک «هنر قدسی» می‌دانند که به ابزار وحی، یعنی قلم تکیه داده است. به همین جهت هم برای نقش‌ها و طرح‌ها و رنگ‌ها تأویل‌هایی در نظر گرفته‌اند.
اهل سنت تذهیب قرآن را حرام می‌دانند، شیعیان به کراهت تذهیب اما قناعت کرده‌اند.
باید دید مصور کردن قرآن توسط این هنرمند چه عواقبی را از سوی تندورها و افراط گرایان اسلامی در پی خواهد داشت.

باستان شناس مصری: فرعون مصری نبود یهودیان ما را بی دلیل مقصر می‌دانند

باستان شناس مصری: فرعون مصری نبود یهودیان ما را بی دلیل مقصر می‌دانند

یهودیان باید آگاه باشند که ما مصری ها قاتل کودکان وزنان نیستیم. ما از تاریخی باشکوه برخورداریم ومصری‌ها از اتهام خون ریختن قوم بنی اسرائیل پاک هستند.
mesr
به گزارش «محبت نیوز» یک باستان شناس ارشد مصری گفته فرعون مصری نبوده و یهودیان ما را بدون دلیل مقصر می‌دانند.
باستان شناس مصری بنام مصطفی وزیری می‌گوید «فرعون مصری نبود ویهودیان ما را بیهوده مقصر میدانند. مدیر عامل ارشد آثار باستانی در مصر شک وتردید فراوانی در منشا مصری بودن فرعون دارد که در تورات و قرآن ذکر شده.
به نقل از تایمز اسرائیل او می‌گوید «فرعون ایل عشایری بود. همچنین اضافه کرده «فرعون یک عنوان سلطنتی نیست بلکه نام شخصی است ومصریها از اتهام خون ریختن بنی اسرائیل پاک هستند.»
این مدیر باستان شناس در اوایل این ماه در مصاحبه با روزنامه مصری «الیوم سابع» مدعی شد «پادشاهی که فرعون نام بود گرچه به قسمت وسیعی از مصر تسلط یافته بود اما خود او مصری نبود.» به گفته او فرعون پسر یکی از قبایل ایل عشایری بود بنام «هیکسوس».

هجوم پلیس به کلیساهای خانگی در بلاروس

هجوم پلیس به کلیساهای خانگی در بلاروس

دولت بیشتر کلیساها را مجبور ساخته است برای مراسم پرستشی خود مجوز رسمی دریافت کنند.

به گزارش «محبت نیوز» ، پلیس و نیروهای امنیتی بلاروس با هجوم به چند کلیسای خانگی، رهبران کلیسایی را بازداشت کردند.
به گفته خبرگزاری مسیحی بارناباس فوند، پلیس و نیروهای امنیتی بلاروس (روسیه سفید) چندین کلیسای خانگی در شهر گورکی واقع در استان موگلیف را توقیف و رهبران کلیسایی آن را بازداشت کردند.
به گفته ولادیمیر دیانکو از رهبران کلیسایی بلاروس، دولت بیشتر کلیساها را مجبور ساخته است برای مراسم پرستشی خود مجوز رسمی دریافت کنند.
آقای دیانکو در ادامه می گوید این سیاست دولت منجر به افزایش فشار بر علیه کلیساها شده است، عملن گروه های کلیسایی منتقد دولت اجازه برگزاری مراسم کلیسایی را به دست نمی آورند.
دولت بلاروس به خاطر موارد تجاوز به حقوق بشر، و فعالیت‌های آن علیه سازمان‌های غیردولتی، روزنامه نگاران مستقل، اقلیت‌های ملی و سیاستمداران مخالف خود مورد انتقاد قرار دارد.

۱۳۹۵ اردیبهشت ۷, سه‌شنبه

حائری شیرازی: همه بدبختی‌ها ناشی از علوم انسانی غرب است

حائری شیرازی: همه بدبختی‌ها ناشی از علوم انسانی غرب است

یک استاد حوزه می‌گوید «غرب وقتی می‌خواست همه مشکلات عالم را حل کند، علوم انسانی خود را به عالم صادر کرد»
haeeri_shirazi
به گزارش «محبت‌نیوز» محی‌الدین حائری شیرازی از اساتید حوزه در تازه‌ترین اظهاراتش مدعی شده علت همه بدبختی‌ها در جوامع اسلامی از علوم انسانی غربی است!
به نوشته خبرگزاری تسنیم حائری شیرازی در نشست جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی گفته عده‌ای علوم انسانی غرب را «اسلام‌مالی» کرده‌اند!
وی با انتقاد از ترویج علوم انسانی غربی در جامعه اسلامی، گفت: «غرب وقتی می‌خواست همه مشکلات عالم را حل کند، علوم انسانی خود را به عالم صادر کرد، در حالی که بر اساس تفکر صحیح و آیات و روایات اسلامی، علوم انسانی به مثابه نان است، پس ما بایدعلوم انسانی خودمان را می‌داشتیم تا سبک زندگی‌مان را براساس اسلام بسازیم ولی عده‌ای آمدند و علوم انسانی غرب را اسلام مالی کردند.»
او علت همه بدبختی‌ها در جوامع اسلامی را علوم انسانی غربی دانست و افزود: «غربی‌ها علوم انسانی غلط‌شان را با کارخانه و دانشگاه‌ها، مانند نان به سر سفره‌های‌مان می‌آورند که این سفره‌ها خروجی‌اش سبک زندگی اسلامی نخواهد شد.»
در همین زمینه روح اله خمینی در سال ۱۳۶۰ گفته بود: علوم انسانی احتیاج به یک انسان‌های متعهد دارد. انسانی که تعهد به قواعد اسلام ندارد و تعهد به آن زیربنایی که توحید است ندارد، در علوم انسانی نمی‌تواند عملی انجام بدهد الا انحراف و این قابل پذیرش نیست.

تلاش رئیس پارلمان ترکیه برای «اسلامی» کردن قانون اساسی

تلاش رئیس پارلمان ترکیه برای «اسلامی» کردن قانون اساسی

در سال‌های گذشته حزب عدالت و توسعه قوانینی تصویب کرد تا نفوذ دین در ترکیه را تقویت کند.
turkye
به گزارش «محبت‌نیوز» رئیس پارلمان ترکیه خواستار افزایش نقش دین در سیاست شد. او خواستار تغییر قانون اساسی به نحوی شد که جدایی دین از دولت دیگر در آن هیچ نقشی نداشته باشد.
اسماعیل قهرمان، رئیس پارلمان ترکیه بر یکی از ارکان قانونی اساسی این کشور دست گذاشته است؛ او خواستار از میان برداشتن قانون اساسی سکولار شده است.
مصطفی کمال آتاتورک، بنیانگذار جمهوری ترکیه، سکولاریسم یا جدایی دین از دولت را به صورت اصل بنیادین این کشور در ‌آورد.
این اظهارات با مخالفت شدیدی رو به رو شد. «دویچه‌وله» گزارش داده «کمال قلیچداراوغلو» رهبر حزب مخالف جمهوری‌خواه خلق (CHP) به شدت با درخواست رئیس پارلمان مخالفت کرده و گفته سکولاریسمی که آتاتورک در ترکیه بنیان گذاشت اهمیت دارد تا هر کس آزادانه مذهب خودش را داشته باشد.
قلیچداراوغلو افزود: «هرج و مرج در خاورمیانه نتیجه استفاده ابزاری از دین در سیاست است.»
در سال‌های گذشته حزب عدالت و توسعه قوانینی تصویب کرد تا نفوذ دین در ترکیه را تقویت کند.
ممنوعیت ورود دختران با پوشش روسری به مدارس برداشته شده و فروش مشروبات الکلی نیز محدود شده و بر آنها مالیات سنگین گذاشته شده است.

وضعیت وخیم مسیحیان در نیجریه

وضعیت وخیم مسیحیان در نیجریه

از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۴ و در ناآرامی های شمال نیجریه حدود ده هزار مسیحی جان خود را از دست داده‌اند.
bokoharam
به گزارش «محبت‌نیوز» یک نهاد غیر دولتی در فرانسه، در مورد اعمال خشونت علیه مسیحیان نیجریه بویژه توسط شبه نظامیان «بوکوحرام» هشدار داد.
خبرگزاری «آریا» بدون اشاره به منبع خبر نوشته نهادی غیر دولتی موسوم به «درهای باز» مستقر در استراسبورگ فرانسه روز دوشنبه اعلام کرد از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۴ و در ناآرامی های شمال نیجریه حدود ده هزار مسیحی جان خود را از دست داده‌اند.
پیشتر گزارش‌های رسمی حکایت از خشونت‌هایی چون ربودن افراد، حملات مرگبار و شکنجه هایی که توسط شبه نظامیان بوکوحرام انجام شده بخش اصلی مشکلات مسیحیان در مناطق شمالی کشور نیجریه داشته است.
برخی از این مسیحیان نیز قربانی خشونت‌های قومی می شوند.
بوکوحرام از سال ۲۰۰۹ به تهدیدی جدی برای مردم نیجریه تبدیل شده و حملات این گروه تاکنون هفده هزار قربانی از جمله در میان مسلمانان و مسیحیان برجای گذاشته است.
کوفی عنان دبیر کل پیشین سازمان ملل متحد چندی پیش در آخرین روز برگزاری کنفرانس امنیتی مونیخ در سخنانی گفت: «آفریقا بهتر از آنچه تصور می‌شود، عمل می‌کند. با این حال و با وجود اعداد مثبت، رشد اقتصادی آفریقا در ۱۵ سال گذشته نه کافی بوده و نه فراگیر.»
وی که در آغاز پنل آفریقا صحبت می‌کرد، افزود: «بوکوحرام سال گذشته بیشتر از داعش آدم کشته است.»

مسیحیان سوریه ارادتمند حزب‌الله و ایران هستند!

مسیحیان سوریه ارادتمند حزب‌الله و ایران هستند!

یک روزنامه‌نگار ضدصهیونیستی به این نتیجه رسیده که رهبران مسیحی سوریه از مسیحیت در غرب قطع امید کرده‌اند!
sori
به گزارش «محبت‌نیوز» فردی به نام «مانوئل اوکسنریتر» که به گفته ایسنا یک تحلیلگر، روزنامه نگار و محقق آلمانی است در ایران مهمان دانشگاه مطهری مشهد بوده است؛ وی در جمع دانشجویان این دانشگاه دیدارش با رهبران مسیحی سوریه را روایت کرده و ادعا کرده رهبران مسیحی سوریه به او گفته‌اند که از مسیحیت در غرب قطع امید کرده‌اند.
«اوکسنریتر» مدعی شده وقتی با رهبران مسیحی سوریه صحبت کردم و درباره واکنش بزرگان مسیحیت در غرب درباره اتفاقات سوریه سئوال پرسیدم آنها از این که هیچ حمایتی از سوی بزرگان و سردمداران مسیحیت در غرب برای آوارگان و پناهندگان سوری حتی آوارگان مسیحی صورت نمی‌گیرد، احساس شرم کردند.
این روزنامه‌نگار به گفته خبرگزاری ایسنا که ضدصهیونیست می باشد افزوده «به همین دلیل شاید برخی از آنها به این نتیجه رسیده‌اند که مسیحیت در غرب به پایان رسیده است.»
خبرگزاری ایسنا نیز این جمله را تحریف کرده و نوشته «مسیحیان سوری می‌گویند مسیحیت در غرب به پایان رسیده است» در مقابل به شدت به حزب‌الله لبنان و ایران وابسته شده‌اند و به آنها ارادت دارند چون در زمان سختی کمک‌های ایران و حزب‌الله را دیدند و حضور آنان را در کنار خود حس کرده‌اند.