جمهوری اسلامی ایران در سالهای گذشته بودجههای نجومی برای کنترل سیاسی و عقیدتی مردم و سرکوب آنها صرف کرده است.
به گزارش«محبتنیوز» برگزاری کنفرانس سالیانه «آلیانس» از سوی پروتستانها در سطح بینالمللی در آلمان برگزار شد ، رتبه جهانی ایران در سرکوب مسیحیان گزارش تازه «کیهان لندن» از وضعیت سخت اقلیتهای مسیحی در ایران بود.
این کنفرانس چندی پیش با حضور نشریههایی از سراسر جهان که در غرفههای متعددی عرضه میشدند به کار خود پایان داد. در غرفه موسسه «درهای باز» (Open Doors) به اسامی ۵۰ کشور نخست جهان در سال ۲۰۱۵ که به سرکوب مسیحیان پرداختهاند بر میخوریم.
سرکوب مسیحیان طبق آمار منتشر شده در نشریه درهای باز (Open Doors)، جمهوری اسلامی ایران در بین کشورهای جهان از لحاظ سرکوب و آزار و اذیت مسیحیان رتبه نهم را دارد و طی سالهای گذشته ایران بر روی نقشه به عنوان ۱۰ کشور نخست جهان همچنان در وضعیت قرمز و هشدار برای مسیحیان قرار دارد.
- در همین زمینه: جمهوری اسلامی رتبه « نهم » در گزارش لیست جفا برمسیحیان ۲۰۱۵
کره شمالی، عراق، اریتره، افغانستان، سوریه، پاکستان، سومالی، سودان و ایران به ترتیب رتبه یک تا ۹ را در سرکوب، اذیت و آزار مسیحیان را دارا هستند.
در حال حاضر بیش از ۱۰۰ میلیون مسیحی به دلیل اعتقادات خود در سراسر جهان مورد آزار و اذیت حکومتها قرار میگیرند. همچنین تعداد مسیحیان بازداشت و زندانی و یا منتظر احضاریه دادگاه ( بلاتکلیف) می باشند در ایران که به صورت رسمی اعلام شده حداقل ۱۰۸ نفر است که البته آمار غیررسمی را میتوان چندبرابر این رقم تصور کرد.
با توجه به جمعیت بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیونی مسیحیان جهان و گرایش روزافزون مردم به ویژه جوانان ایرانی به مسیحیت که سبب ترس حاکمان اسلامی ایران شده، حکومت هم سرکوب، زندان، آزار و اذیت مسیحیان را در پیش گرفته است.
کیهان لندن در بخش پایانی این گزارش مینویسد :«حکم ارتداد یا برگشتن از اسلام در شریعت، اعدام است، چه فرد از دین برگشته توبه کند یا در ارتدادش باقی بماند. در تعریف کلی، مرتد به کسی میگویند که قبلن مسلمان بوده و از اسلام برگشته باشد. به این صورت که خدا را انکار کرده، یا نبوت و قرآن را مُنکر شده یا یکی از ضروریات دین را منکر شده، یا حلالی را حرام و یا حرامی را حلال بداند. چنین شخصی از نظر اسلام، مُرتَد محسوب میشود.»
این در حالیست که از یک سو کلیساهای خانگی در ایران رو افزایش است و از سوی دیگر نهادهای امنیتی و انتظامی به دنبال تعطیلی کلیساها و دستگیری مبلغان مسیحی و نوکیشان هستند.
البته آمار دستگیری و سرکوب مسیحیان در کرج بین استانهای دیگر بسیار بالاست که اخیرن سه شهروند مسیحی اهل جمهوری آذربایجان به دلیل شرکت در کلیسای خانگی در کرج به همراه ۱۰ ایرانی مسیحی بازداشت شدند.
گفتنی است، سرعت ماشین اعدام و دستگیری شهروندان ایرانی به دلیل اعتقادات مذهبی طی ماههای اخیر افزایش یافته است که نمونه آن اعدام ۲۰ کرد سنی مذهب است.
- بیشتر بخوانید: تبعیض در ایران نوکیشان مسیحی را تا مرز ارتداد پیش میبرد
همچنین دولت آمریکا در گزارش سالانه وضعیت آزادیهای مذهبی در جهان به حبس ۳۸۰ نفر از پیروان اقلیتهای مذهبی در ایران اشاره کرده و نسبت به قوانین مربوط به «توهین به مقدسات» و «ارتداد» در کشورهای اسلامی که باعث محدود شدن آزادیهای مذهبی میشود ابراز نگرانی کرده است.
به طور کلی جمهوری اسلامی ایران در سالهای گذشته بودجههای نجومی برای کنترل سیاسی و عقیدتی مردم و سرکوب آنها صرف کرده است. طبق آمار رسمی اعلام شده در حال حاضر بیش از ۲۵۰ هزار نفر به دلایل مختلف در زندانهای ایران به سر میبرند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر