۱۳۹۵ شهریور ۱۰, چهارشنبه

بینگ آنلاین واژه “داعش” را “عربستان سعودی” ترجمه می کند

بینگ آنلاین واژه “داعش” را “عربستان سعودی” ترجمه می کند

شرکت میکروسافت، به دلیل اشتباه سرویس مترجم « بینگ» عذرخواهی کرد که عنوان سازمان « دولت اسلامی» را به زبان انگلیسی « عربستان سعودی» ترجمه کرد.
bing_omline
به گزارش«محبت نیوز»کاربران شبکه های اجتماعی از عربستان سعودی متوجه این اشتباه شدند و ویدئوی این اشتباه را منتشر کردند. با نوشتن عنوان سازمان «داعش» به زبان عربی و کلمه « فرانسه»، « ماشین ترجمه» آنها را « عربستان سعودی» و « فرانسه» به زبان انگلیسی ترجمه کرد.
این خطای ترجمه ای در مترجم آنلاین بینگ، باعث خشم عربستان سعودی از شرکت مایکروسافت شد.
شرکت مایکروسافت به طور رسمی به خاطر این اشتباه از عربستان سعودی عذر خواهی کرد و آن را یک خطای ناخواسته خواند. شرکت مایکروسافت همچنین خیلی سریع این ترجمه نادرست را اصلاح کرد و تحقیقاتی برای جلوگیری از وقوع اشتباهات مشابه در آینده آغاز کرد.
 کاربران به تحریم محصولات این شرکت فراخواندند. ممدوح نجار معاون رئیس میکروسافت نیز در عربستان سعودی ، بابت این اشتباه در « توئیتر» عذرخواهی نمود. « من شخصن به عنوان کارمند این شرکت، از ملت عربستان سعودی به دلیل این اشتباه غیر عمد عذرخواهی می کنم».
این درحالیست که این ترجمه ممکن است به چشم بسیاری نوعی انتقاد از عربستان سعودی بخاطر حمایت مالی از گروه تروریستی دولت اسلامی باشد.

اسلامگرای بنگلادشی به اعدام محکوم شد

اسلامگرای بنگلادشی به اعدام محکوم شد

میر قاسم علی از حزب عدالت اسلامی بنگلادش به جرم ارتکاب به جنایت جنگی محکوم گردید.
mirghasem
به گزارش«محبت نیوز»دادگاه عالی بنگلادش درخواست استیناف یکی از رهبران ارشد یک گروه اسلامگرا را که به جرم ارتکاب جنایت جنگی در دوران جنگ استقلال این کشور از پاکستان محکوم شده بود رد کرد.
علی ۶۲ ساله در جریان جنگ استقلال‌طلبانه با پاکستان عضو سازمان شبه نظامی”بدر” بود و یکی از مهم‌ترین یاری‌رسانان مالی این حزب به حساب می‌آمد. گفته می‌شود او در شکنجه و کشتار آزادی‌خواهانی که خواستار استقلال پاکستان شرقی بودند، دست داشته است.
میرقاسم علی از ماه ژوئن سال ۲۰۱۳ دستگیر شده و در زندان به سر می‌برد. زیاد المعلوم، دادستان این دادگاه ویژه در داکا اعلام کرد که با اجرای این احکام سرانجام عدالت نسبت به قربانیان آن حوادث اجرا می‌شود.
مجازات اعدام میرقاسم علی بخصوص در ارتباط با قتل یک جوان مبارز به نام جاشیم صادر شده است. این جوان مبارز در جریان جنگ استقلال‌طلبانه بنگلادش در سال ۱۹۷۱ ربوده شد. ربایندگان پس از کشتن او جسدش را به یک رودخانه انداختند.
به نقل از رادیو فردا، سورِندرا کومار سینها، رییس دادگاه، روز سه شنبه،‌ درخواست فرجام میر قاسم علی از حزب عدالت اسلامی را در داکا، پایتخت بنگلادش، نپذیرفت.
وکیل مدافعان می گویند که میر قاسم علی و خانواده اش هنوزنگفته اند آیا از رییس جمهور درخواست عفو خواهند کرد یا نه.
بنگلادش می گوید که در دوران جنگ ۱۹۷۱ سربازان پاکستانی به کمک همدستان محلی سه میلیون تن را کشته و به ۲۰۰ هزار زن تجاوز کردند.

کلیسای بزرگی که به یادبود کشته شدگان جنگهای روسیه وعثمانی ساخته شد

کلیسای بزرگی که به یادبود کشته شدگان جنگهای روسیه وعثمانی ساخته شد

این کلیسا به عنوان یادبود ۲۰۰ هزارنفراز کشته شدگان درخلال جنگهای روسیه وعثمانی ساخته شد.
ch_bolghar
به گزارش«محبت نیوز»کلیسای جامع الکساندر نوسکی (Alexander Nevsky Cathedral)، در شهر صوفیه بلغارستان یکی از مهمترین بناهای تاریخی است که معمولن هر توریستی از آن دیدن می کند.
این کلیسا، بزرگترین کلیسای ارتدوکس درسراسر شبه جزیره بالکان است که درابتدا به عنوان یادبود ۲۰۰ هزارنفراز کشته شدگان درخلال جنگهای روسیه وعثمانی ساخته شد.
ساخت و ساز این ساختمان در سال ۱۸۸۲ میلادی شروع شده و در سال ۱۹۱۲ به پایان رسید. ارتفاع این کلیسا در بلندترین نقطه ۵۴ متر و ارتفاع گنبد آن در بیرون ۴۵ متر می‌باشد.

نوکیش مسیحی زندانی مریم نقاش زرگران به مرخصی درمانی اعزام شد

نوکیش مسیحی زندانی مریم نقاش زرگران به مرخصی درمانی اعزام شد

 مریم (نسیم) نقاش زرگران نوکیش مسیحی بیمار در بند زنان زندان اوین به مرخصی درمانی «قابل تمدید» اعزام شد.
به گزارش «محبت‌نیوز» پس از هفته‌ها مخالفت مسئولان زندان با مرخصی مریم(نسیم) نقاش زرگران، این زندانی مسیحی روز یک‌شنبه هفتم شهریورماه، (۲۸ اگوست ۲۰۱۶) به مرخصی درمانی، قابل تمدید اعزام شد.
این در حالیست که او ۱۷ خرداد ماه سالجاری نیز به مرخصی استعلاجی اعزام شده بود، اما کمتر از یک هفته درحالیکه به تشخیص پزشکان همچنان باید دوره درمانی خود را طی می‌کرد دادستانی با فشار اطلاعات سپاه با تمدید مرخصی او مخالفت کرد. از این رو این نگرانی وجود دارد که تجربه گذشته بار دیگر تکرار شود و همچنان مراحل درمانی این زندانی عقیدتی ناتمام بماند.
با وجود تشخیص تیم پزشکی مستقر در بهداری اوین مبنی بر لزوم رسیدگی به اوضاع جسمی مریم در بیمارستان‌های تخصصی او مجبور شد در برابر مخالفت‌های دادستانی دو بار دست به اعتصاب غذای طولانی مدت بزند که همین موضع به شدت جسم او را ضعیف و بیماری‌هایش را تشدید کرد.
حال او بقدری وخیم شده بود که «زهرا پورنوحی لنگرودی» مادر این زندانی در پیامی ویدیوئی از رسانه‌ها خواست تا صدایش را به گوش مسئولین برسانند تا آنجا که اعلام کرد «هر لحظه انتظار دارم یک خبر بد برسد»
او علاوه بر عارضه قلبی در نتیجه اعتصاب‌های طولانی و ماه‌ها تحمل شرایط زندان دچار افسرگی روحی نیز شده بود و به گفته مادرش «هر لحظه امکان داشت دست به کاری بزند که نباید».
نقاش‌زرگران به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق اجتماع و تبانی به چهار سال حبس تعزیری محکوم شده درحالی که تا کنون تفهیم اتهام نشد. وی در اعتراض به عدم رسیدگی به درخواست استفاده از «حق آزادی مشروط» دست به اعتصاب غذا زد و با وجود بیماری‌های شدید جسمی و روحی از جمله عارضه قلبی و افسردگی تا روز یکشنبه دهم مرداد آن را ادامه داد. در نهایت پس از ۲۷ روز اعتصاب غذا با قول مساعد مسئولین به اعتصاب خود پایان داد.
وی که حدود یک دهه از بیماری ASD رنج می‌برد و برهمین اساس تحت عمل جراحی قرار گرفته است.
علاوه بر این او در یک سال اخیر با بی‌حسی دست و پا و درد مزمن در مفاصل و ستون فقرات مواجه شد که پس از ماه‌ها در مراجعه اولیه به پزشک متخصص تشخیص اولیه بیماری‌های دیسک کمر، آرتروز و پوکی استخوان بوده است و پزشک معتمد زندان دستور بستری ۵ روزه و نیاز فوری به انجام فیزیوتراپی را صادر کرده که با عدم مجوز دادستانی وی همچنان از درد بسیار رنج می‌برد.
زرگران در شرایطی دوران زندانش را طی می کند که به کم خونی شدید، بیماری قند و چربی خون مبتلاست و به دلیل عدم صدور مجوز از سوی نهادهای قضائی مربوطه پروسه درمانی وی مغفول مانده است.
او اولین بار در اسفندماه ١٣٨٩ به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار و مورد بازجویی قرار گرفت. این بازجویی‌ها که با تهدید و مزاحمت برای اعضای خانواده وی همراه بود، اغلب در مکان‌های غیر رسمی و حول پرسش از کلیسای خانگی و جامع ادامه یافت. از طرفی از وضعیت وثیقه ۳۵۰ میلیونی او نیز خبری نیست.

حمله به مسیحیت از رادیو گفت‌وگو/تبشیری‌ها جریان افراطی مسیحیت هستند!

حمله به مسیحیت از رادیو گفت‌وگو/تبشیری‌ها جریان افراطی مسیحیت هستند!

در شرایطی که صدا و سیمای جمهوری اسلامی با سرمایه هنگفت شش دانگ در اختیار نهادهای دینی است، در اقدامی تازه رادیوی وابسته به صدا و سیما ی جمهوری اسلامی اقدام به تولید برنامه علیه مسیحیان کرده است.
به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران «محبت‌نیوز» از اوایل تیرماه امسال رادیو «گفت‌وگو» وابسته به صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران روزهای پنجشنبه از ساعت ۱۷ تا ۱۸ برنامه‌ای با عنوان «شعبده شوم» را روی آنتن می‌برد که محور آن بحث درباره عرفان‌ها و ادیان غیراسلامی است که حکومت با آنها سرستیز دارد.
شش برنامه نخست این پروژه مربوط به عرفان‌ها و جنبش‌های فکری نوظهور کاذب و معاند بود و از اواسط مردادماه به طور کامل به «مسیحیت» اختصاص داشت و هر هفته در قالب  و به بهانه بررسی «سینمای مسیحیت‌گرا» پروژه مسیحیت‌ستیزی را کلید زده است.
این که با وجود ده‌ها برنامه و میلیاردها تومان هزینه آنهم در غروب شب تعطیل این برنامه تا چه اندازه مخاطب داشته باشد مشخص نیست اما در برنامه این هفته فردی به اسم شیخ محمد کاشانی (مدیر گروه ادیان شبکه ولایت) مهمان بود که با اشاره به رواج یک جریان افراط گرا یا بنیان گرا در همه ادیان عنوان کرد که داعش و القاعده نمونه‌ای بارز از جریان‌های معنویت گرای افراطی در جهان اسلام و جریان صهیونیست از جریان‌های افراط گرای یهودیت است.
او در بخش کالبد شکافی مسیحیت مدعی شد: «مسیحیت امروز به دو شاخه کلی تبشیری و افراطی تقسیم می‌شود و همان طوری که مسلمان‌ها از جریان تکفیری ناراضی و معترض هستند، مسیحیان نیز از جریان تبشیری مسیحیت بسیار معترض هستند. به طوری که در این راستا برنامه‌های خنثی گر نیز تدوین می‌کنند.»
به ادعای وی «جریان‌های منفی مسیحیت همواره سعی دارند تا خوی افراطی خویش را پشت پرده‌های معنوی پنهان کنند و از ماسک معنویت برای کارهای خود بهره می‌برند.»
مهمان دیگر این برنامه نیز حجت السلام «محمدحسین پیش آهنگ» از پژوهشگران رسانه بود که با تایید نظر کارشناس دیگر مسیحیت تبشیری را از معنویت عیسی مسیح [به گفته او حضرت عیسی] جدا دانست و گفت که معنویت او الهی بود و در راستای اصلاح انحرافات جامعه یهود پیش می‌رفت.
گفتنی است رادیو «گفت‌و‎گو» شش هفته متوالی است با برنامه‌های ضد مسیحیت خود مطالب خلاف واقعیت را به مخاطبان خود ارائه می‌دهد و در مباحثی که به طور کامل یک طرفه بیان می‌شود دو کارشناس که طبق روال از مدرسان و فعالین حوزه علمیه هستند سخنان یکدیگر را تایید می‌کنند و هر آنچه باور اشتباه در خصوص مسیحیت دارند در رادیو پخش می‌کنند.
پیشتر نیز برنامه‌هایی در ضدیت با مسیحیان بشارتی در رسانه ملی ساخته شده بود، اما این برای نخستین بار است که سلسله برنامه‌هایی پیوسته در این باره تولید می‌شود که حکایت از نگرانی جمهوری اسلامی از افزایش شمار نوکیشان مسیحیان در ایران دارد.
ادعای اینکه تبشیری‌ها ( یا همان مسیحیان بشارتی) جریان افراطی مسیحیت هستند نقش آشکار برخورد متحجرانه نهادهای دینی جمهوری اسلامی با حجاب، کنسرت‌ها، آزادی مطبوعات، آزادی بیان است و تعداد زندانیان از میان دیگراندیشان سیاسی و مذهبی خود گویای تمام واقعیت‌هاست.

۱۳۹۵ شهریور ۹, سه‌شنبه

سوء قصد داعش به جان یک کشیش در اندونزی

سوء قصد داعش به جان یک کشیش در اندونزی

اقدام یک فرد برای عملیات انتحاری در کلیسایی در اندونزی ناموفق بود ولی ۴ فرد زخمی برجای گذاشت.
daesh_asia
به گزارش«محبت نیوز»  صبح یکشنبه فردی به کلیسای سنت جوزف اندونزی، واقع در شهر میدان در شمال سوماترا حمله کرد. این حمله خسارت و آسیب خاصی در پی نداشت. پلیس اندونزی مهاجم را بازداشت کرده است.
به نقل از رویترز، به گفته شاهدان، فردی با حضور در کلیسا، پس از پایان یافتن مراسم مذهبی روز یکشنبه، با ایجاد انفجاری کوچک و پرتاب چاقو به سوی کشیش اقدام به حمله علیه این کلیسا کرد.
نیروهای پلیس شهر میدان اعلام کردند: «این حمله منجر به مجروح شدن کشیش و مهاجم شد که آسیب وارد شده، سطحی بوده است.»
سخنگوی پلیس شهر میدان نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد:« صبح روز یکشنبه گذشته حادثه‌ای تروریستی در کلیسای کاتولیکی سنت جوزف اتفاق افتاد. فرد حمله کننده مورد بازجویی قرار گرفته است و بمنظور کشف مواد منفجره، خانه وی بازرسی شد.»
این مقام پلیس اندونزی اعلام کرد پلیس از مظنون یک کارت شناسایی با نام “ایوان آرمادی هاسوگیان”، یک تکه کاغذ با نماد داعش و یک دستگاه موتورسیکلت و تبر و چاقو که در حمله مورد استفاده قرار گرفت، بدست آورد و ضبط کرد.
رئیس بخش تحقیقات جنایی پلیس در شهر مدان گفت: «آنچه که مشخص است سوء قصد به جان کشیش بوده و جان وی در خطر بود چرا که فرد مهاجم تلاش کرد تا کشیش را مورد حمله قرار دهد.»
به نوشته روز دوشنبه تارنمای “جاکارتا پست”، بازوی چپ این کشیش ۶۰ ساله هنگام حمله این عامل حمله تروریستی زخمی شد.
در سال‌های اخیر بسیاری از سکنه اندونزی تحت تاثیر گروه‌های شبه نظامی نظیر القاعده و دولت اسلامی (داعش) قرار گرفته‌اند و اقدامات شبه نظامی در این کشور افزایش داشته است.

با «پلکان بهشت» در گرجستان آشنا شویم

با «پلکان بهشت» در گرجستان آشنا شویم

کلیسای صخره‌ای که به ستون کاتسخی شناخته می‌شود بر فراز یک صخره به ارتفاع ۴۰ متری قرار گرفته است.
Screenshot (119)
به گزارش«محبت نیوز»بنای این کلیسا حدودن بین قرن ششم و هشتم میلادی ساخته شده که یک راهب گرجی در حدود ۲۰ سال در آن زندگی می‌کرده است.
نکته جالب این است که هیچکس نمی‌داند عبادت کنندگان چگونه از این صخره، بالا رفته‌اند و یا چگونه مصالح ساختمانی را به بالای ستون حمل کرده‌اند، چرا که انجام این کار در حال حاضر دشوار می‌باشد چه برسد به بیش از هزار سال پیش.
امروزه این کلیسا یکی از مناطق دیدنی و پر بازدید برای گردشگران است که برخی این کلیسا را پلکان بهشت نامیده‌اند.

فرانسه برای حفظ آرامش کشور مجبور به مذاکره با نمایندگان مسلمانان شد

فرانسه برای حفظ آرامش کشور مجبور به مذاکره با نمایندگان مسلمانان شد

وزارت کشور فرانسه مذاکراتی را با حضور نمایندگان مذهبی، چهره‌هایی از جامعه مدنی فرانسه و نمایندگان مجلس برای ایجاد “بنیاد اسلام در فرانسه” برگزار کرد.
france000
به گزارش«محبت نیوز»هدف از ایجاد چنین بنیادی که قرار است پائیز امسال با صدور یک فرمان رسمن آغاز به کار کند، یافتن راه‌حل‌ برای سازگاری بهتر مسلمانان فرانسه با ارزش‌های جمهوری این کشور است.
به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت فرانسه از ماه‌ها پیش به دنبال ایجاد چنین بنیادی بود، اما وقوع حوادث تروریستی اخیر به ویژه بریدن سر یک کشیش در کلیسایی در شمال غرب فرانسه، و همچنین جنجال “بورکینی” یا “مایو اسلامی” برگزاری مذاکرات برای ایجاد این بنیاد را تسریع کرد.
ژان پی‌یر شوونمان، سیاستمدار هفتاد و هفت ساله فرانسوی که در دهه هشتاد میلادی عضو کابینه فرانسه بوده، ریاست این بنیاد را بر عهده خواهد گرفت. همچنین طاهر بن جلون، نویسنده فرانسوی مراکشی‌تبار نیز که در زمینه اسلام کتاب‌هایی را منتشر کرده، یکی از اعضای این بنیاد خواهد بود.
برنار کازنو، وزیر کشور فرانسه، در گفت‌وگویی که یکشنبه‌شب در سایت روزنامه لاکروا منتشر شد، گفت: «وقتی یک سیاستمدار بزرگ جمهوری‌خواه ریاست این بنیاد را بر عهده دارد و درکنارش چندین چهره مسلمان حضور دارند، به این بنیاد یک بعد نمادین می‌بخشد، به این معنی که این بنیاد می تواند پلی باشد میان جمهوری فرانسه و جمعیت مسلمان در این کشور.»
یکی از کارهای اصلی این بنیاد تأمین مالی از سوی دولت برای برنامه‌های عمیق و بلندمدت فرهنگی و آموزشی برای مسلمانان فرانسه است. این در شرایطی است که طی ماه‌های اخیر شفاف‌ نبودن تأمین مالی مساجد فرانسه از خارج از این کشور، حساسیت‌هایی را برانگیخت.
در کنار بنیاد اسلام در فرانسه، وزارت کشور فرانسه اعلام کرده که یک انجمن فرهنگی نیز تشکیل می‌شود که ساختار و اعضای آن توسط یک کارگروه در آینده مشخص خواهد شد.
وزارت کشور فرانسه تأکید کرده که نه بنیاد اسلام در فرانسه و نه انجمن فرهنگی آن، مجاز به دریافت پول از خارج نیستند.
پیشتر در سال ۲۰۰۵ قرار بود بنیادی به نام “بنیاد آثار اسلام در فرانسه” ایجاد شود که به دلیل اختلافات داخلی تشکیل نشد.
اسلام با داشتن بیش از چهار میلیون پیرو، پس از مسیحیت، دومین دین فرانسه به شمار می‌رود.

هدیه خورشیدی بنیانگذار فیس بوک به پاپ فرانسیس

هدیه خورشیدی بنیانگذار فیس بوک به پاپ فرانسیس

بنیان‌گذار شبکه اجتماعی فیس‌بوک در این دیدار یک پهپاد کوچک را به پاپ فرانسیس، رهبر کلیسای کاتولیک جهان هدیه داد.
papa_mark
به گزارش«محبت نیوز» مارک زاکربرگ، بنیان‌گذار شبکه اجتماعی فیس‌بوک در صفحه خود در این شبکه اجتماعی از دیدارش با رهبر کلیسای کاتولیک جهان خبر داد.
مارک زاکربرگ، بنیان‌گذار شبکه اجتماعی فیس‌بوک در این دیدار یک پهپاد کوچک را به پاپ فرانسیس، رهبر کلیسای کاتولیک جهان هدیه داد.
به گفته سخنگوی واتیکان، محور گفت و گوهای پاپ فرانسیس و مارک زاکربرگ استفاده از فناوری ارتباطات برای کاهش فقر و افزایش امید و ایمان در جوامع محروم بود.
این یک دیدار غیررسمی بود و پاپ فرانسیس در ساختمان ویژه مهمانان در محل سکونتش در سانتا مارتای واتیکان خانواده زاکربرگ را به حضور پذیرفت.
زاکربرگ در صفحه فیس‌بوک خود نوشت: «من و همسرم افتخار دیدار با پاپ فرانسیس را در واتیکان داشتیم. ما به او گفتیم که تا چه اندازه علاقه‌مند به پیام بخشش و مهربانی وی هستیم.»
بنیان‌گذار فیس‌بوک همچنین تصریح کرد: «در این دیدار ما درباره اهمیت ارتباط میان مردم به ویژه در مناطقی از جهان که به اینترنت دسترسی ندارند، گفت‌وگو کردیم.»
زاکربرگ خاطرنشان کرد:« ما به او یک پهپاد که با انرژی خورشیدی کار می‌کند و امکان دسترسی به اینترنت را در نقاط دوردست فراهم می‌سازد، هدیه دادیم. ملاقاتی که با پاپ داشتیم را هرگز فراموش نخواهیم کرد.»
هواپیمای بدون سرنشینی که زاکربرگ مدل کوچک آن را به پاپ فرانسیس داده است، Aquila نام دارد. فیس‌بوک مرداد ماه توانست با موفقیت این هواپیمای بدون سرنشین را که با انرژی خورشیدی کار کرده و به مناطق دوردست اینترنت می‌رساند، پس از دو سال مهندسی به پرواز در آورد.
پاپ فرانسیس پیش از این نیز ملاقات‌هایی را با نمایندگان شرکت‌های فناوری ارتباطات داشته است. رهبر کلیسای جهان در ماه فوریه با بنیان‌گذار اینستاگرام ملاقات کرد. پاپ فرانسیس در ماه ژانویه نیز با تیم کوک، مدیر اجرایی اپل دیدار کرد و یک هفته قبل از آن نیز ملاقاتی با برخی از مدیران گوگل داشت.

انتقاد کشیش آفریقایی تبار آمریکایی از سیاستهای هیلاری کلینتون

انتقاد کشیش آفریقایی تبار آمریکایی از سیاستهای هیلاری کلینتون

هفته گذشته برنز در برنامه‌های متعدد رسانه‌ای برای افزایش رای سیاه پوستان به نفع دونالد ترامپ شرکت و به همراه سایر آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار با نامزد حزب جمهوریخواه دیدار کرد.
Pandering-CP-600-CI
به گزارش«محبت نیوز»  کشیش مارک برنز حامی آفریقایی‌تبار دونالد ترامپ به منظور کسب رای اقلیت سیاه پوستان برای نامزد مورد حمایت خود در رسانه‌ها، در حساب توییتری خود کارتونی از هیلاری کلینتون، نامزد حزب دموکرات با ظاهری سیاه منتشر کرد.
باشگاه خبرنگاران به نقل از  وبسایت رادیوی ملی آمریکا (NPR)، بر این اساس، مارک برنز در توییت خود از زبان کلینتون نوشت: «سیاه پوستان آمریکا، متشکرم که به من رای دادید. به من اجازه دادید که از شما استفاده (ابزاری) کنم. خداحافظ تا ۴ سال دیگر».
در تصویر این توییت نیز کلینتون در جایگاه سخنرانی انتخاباتی ایستاده است و متنی در دست دارد که بر روی آن نوشته شده است: «پلیس‌ها، من چاره‌ای ندارم و از حمایت آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار خسته شده‌ام.»
با این وجود، دوشنبه شب برنز با انتشار فیلمی به خاطر توییت منتشر شده خود، عذرخواهی کرد. پیشتر برنز در مصاحبه با شبکه “ام اس ان بی سی” از عمل خود دفاع کرده و گفته بود:« بر روی اقدام خود ایستاده‌ام. دموکرات‌ها باید برای رای آمریکایی‌های آفریقایی‌تبار گدایی کنند. »
او افزود: «کلینتون هر چهار سال یکبار سیاه پوستان را به بازی می‌گیرد و سپس در چهار سال آینده ناپدید می‌شود.»

۱۳۹۵ شهریور ۸, دوشنبه

نوکیشان مسیحی در چین به شدت سرکوب می شوند !

نوکیشان مسیحی در چین به شدت سرکوب می شوند !

براساس گزارش‌ها حکومت چین  کلیساهای زیرزمینی مسیحیان این کشور را سرکوب می کند.
chiana_ch
به گزارش«محبت نیوز» حکومت چین براساس گزارش‌ها کلیساهای زیرزمینی مسیحیان این کشور را سرکوب کرده و مسیحیانی را که از دستورات مقامات تبعیت نکنند تهدید به “تغییر دادن افکار” کرده‌اند.
با این حال یکسری گزارش‌های بررسی نشده در شبکه‌های اجتماعی چین نشان می‌دهد که موجی از کلیساهای زیرزمینی در این کشور در حال برپا شدن هستند چرا که مسیحیان این کشور از شورایی که دولت برای آنها تشکیل داده موسوم به شورای مسیحیت چین، روی گردان شده‌اند.
به نوشته روزنامه اکسپرس، حزب کمونیست چین نظارت سفت و سختی بر مذاهب در این کشور دارد و مسیحیان این کشور ملزم هستند تا در کلیساهای تایید شده و تحت نظارت از سوی دولت این کشور حضور پیدا کنند.
در همین حال گزارش شده که مقامات دولت تهدید به بستن کلیساهای زیرزمینی کرده و به کشیش‌هایی که در این کشور فعالیت می‌کنند دستور داده‌اند تا به شورای مذکور فعالیتشان را گزارش کنند. در صورتی که کلیساهای غیر مجاز و ثبت نشده از مدیریت شدن توسط دولت خودداری کرده و یا تحت نظارت شورای مسیحیت چین قرار نگیرند دولت پکن تاکید کرده که آنها را شخصن هدایت کرده و افکارشان را تغییر خواهد داد!
براساس گزارش‌های افشا شده شی جینپینگ، رئیس جمهوری چین و رئیس حزب کمونیست این کشور اخیرن بر اهمیت مدیریت مسائل مذهبی توسط دولت پکن در یک نشست تاکید کرده است.
روزنامه اکسپرس گزارش داد: «در صورتی که کلیساهای ثبت نشده در چین رهبری شورای مسیحیت چین را برخود قبول نکنند در لیست سابقه‌دارهایی که اخیرن دولت چین برای برخورد با کلیساهای ثبت نشده پیشنهاد داده، قرار خواهند گرفت.»
همچنین در دستور دولت چین آمده است، اگر کلیساهای ثبت نشده نخواهند توسط دولت مدیریت شده و یا توسط شورای مسیحیت چین رهبری شوند دولت خودش آنها را رهبری خواهد کرد و افکارشان را تغییر خواهد داد.
همچنین مقامات چین تاکید کردند که علیه افکار مذهبی افراطی و تاثیرات خارجی بر آنها موضع سختی اتخاذ خواهد کرد.
موسسه “درهای باز” اعلام کرده چین قرار است مذاهب گوناگون را در این کشور از تاثیرات خارجی مصون نگه داشته و جلوی تاثیر افکار مذهبی و افراطی بر آنها را گرفته و مذاهب را به تفکر سوسیالیستی با مشخصه‌های چینی نزدیک کند.
در همین حال مقامات استان موسوم به ژجیانگ در چین فعالیت‌های مذهبی در بیمارستانها را ممنوع کردند.
براساس دستور این مقامات کشیش‌ها دیگر مجاز به دعا برای بیماران و افراد رو به احتضار در بیمارستان‌های پروتستان نیستند. تحت این قوانین جدید همچنین بیماران نیز نمی‌توانند در بیمارستان‌ها انجیل خوانده و دعا کنند.

بی توجهی کشورهای متمول حوزه خلیج فارس نسبت به پناهجویان مسلمان

بی توجهی کشورهای متمول حوزه خلیج فارس نسبت به پناهجویان مسلمان

بی توجهی سایر کشورهای متمول حوزه خلیج فارس و ام القرای جهان اسلام در قبال مساله آوارگان سوری و عراقی بسیار سوال برانگیز است!
به گزارش«محبت نیوز» آلیس ولز سفیر آمریکا در اردن روز یکشنبه پس از دیدار با خانواده های سوری که در حال عزیمت به کالیفرنیا و ویرجینیا هستند، تاکید کرد: «آمریکا طی هفته جاری به هدف یک ساله خود برای اسکان ۱۰ هزار آواره سوری دست خواهد یافت.»
به نقل از آسوشیتدپرس، برنامه اسکان آوارگان به یکی از بحث های داغ در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تبدیل شده است. دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواه انتخابات آمریکا آوارگان عمدتن مسلمان سوری را یک تهدید بالقوه علیه امنیت ملی این کشور ارزیابی کرده است.
ترامپ همچنین قول داده است تا همه مهاجران غیر قانونی را از آمریکا اخراج کند. ولز در ادامه تصریح کرد: «هدف اسکان ۱۰ هزار آواره سوری در سال مالی ۲۰۱۶ میلادی، دوشنبه دست یافتنی خواهد شد. طی ۲۴ ساعت آینده صدها آواره سوری دیگر از اردن وارد آمریکا می شوند.»
برنامه اسکان آوارگان سوری شامل آسیب پذیرترین افراد خواهد شد شامل کسانی که در معرض خشونت یا شکنجه قرار داشتند یا بیمار هستند.
از سال ۲۰۱۱ میلادی تاکنون بیش از ۵ میلیون نفر از سوریه گریخته اند. اردن حدود ۶۶۰ هزار مهاجر سوری را پذیرفته است و این مساله فشار زیادی را به اقتصاد اردن وارد کرده است.
در حالیکه کشورهای غربی به دنبال یاری رساندن به آوارگان عمدتن مسلمان سوری و عراقی هستند، بی توجهی سایر کشورهای متمول حوزه خلیج فارس و ام القرای جهان اسلام یعنی عربستان سعودی در قبال مساله آوارگان سوری و عراقی بسیار سوال برانگیز است!

کشف گور دسته جمعی، جنایت دیگری از دولت اسلامی

کشف گور دسته جمعی، جنایت دیگری از دولت اسلامی

نیروهای امنیتی عراق، هنگام پاکسازی و فعالیت در منطقه قیاره، یک گور دسته جمعی کشف کردند که همگی افراد آن به دست تروریست‌های دولت اسلامی اعدام شده‌اند.
gorestan9989
به گزارش«محبت نیوز» نیروهای امنیتی عراق ضمن پاکسازی منطقه قیاره، یک گور دسته جمعی در این منطقه در جنوب موصل کشف کردند. در این گور دسته جمعی، پیکرهای بزرگان عشایر و افرادی از نیروهای امنیتی عراق که به دست« دولت اسلامی» اعدام شده‌اند، کشف شد.
به نقل از موسوعه العراق، نجم جبوری، فرمانده عملیات آزادسازی استان نینوا، اعلام کرد: «نیروهای امنیتی عراق، هنگام پاکسازی و فعالیت در منطقه قیاره، یک گور دسته جمعی کشف کردند که همگی افراد آن به دست تروریست‌های دولت اسلامی اعدام شده‌اند.»
وی از منهدم کردن ۸ خودروی بمب‌گذاری شده از سوی عناصر دولت اسلامی در مسیرهای نزدیک به منطقه قیاره خبر داد.
فرمانده عملیات آزادسازی استان نینوا اعلام کرد: «در حمله هوایی ائتلاف بین‌المللی به غرب موصل، ۴ نفر از اسلامگرایان انگلیسی داعش به هلاکت رسیدند.
حضور اسلامگرایان اروپایی و آمریکایی در دولت اسلامی مورد عجیب و تازه ای نیست و این گروه اسلامی اعضای بسیاری از این کشورها را در خود جای داده است.
در همین زمینه دادستان کل کانادا اعلام کرد: «سه کانادایی که دوتن از آنها برادران دوقلو بودند و قصد پیوستن به گروه دولت اسلامی در سوریه را داشتند، روز جمعه به اتهام «تروریسم» گناهکار شناخته شدند و به حبس محکوم شدند.
«اشتون و کارلوس لارموند» ۲۵ ساله به ترتیب به تحمل هفت و ۱۷ سال حبس محکوم شدند. حکم حبس «سلیمان ادریس محمد» همدست آنان نیز هفت سال اعلام شد.
در جریان این محاکمه، «داگلاس کارلیس» دادستان پرونده، اشتون لارموند را «سازماندهی کننده و مغز متفکر» یک توطئه تروریستی ای خواند که محتوای آن مشخص نشده است.
مادر اشتون لارموند در سال ۲۰۱۳ میلادی، مقامات را از تصمیم پسرش برای پیوستن به گروه دولت اسلامی مطلع کرد و در پی این اقدام گذرنامه وی توقیف شد.

بازداشت جمعی از مسیحیان در فیروزکوه، نگرانی از پرونده‎سازی علیه آنان !

بازداشت جمعی از مسیحیان در فیروزکوه، نگرانی از پرونده‎سازی علیه آنان !

گروهی از شهروندان مسیحی در یک مهمانی خانوادگی دوستانه توسط نیروی‌های امنیتی شناسایی و دستگیر شدند؛ خانواده‌ بازداشت شدگان نگران از پرونده‌سازی علیه فرزندانشان هستند.
به گزارش آژانس خبری مسیحیان ایران «محبت‌نیوز» صبح روز جمعه پنجم شهریور ماه (۲۶ اگوست ۲۰۱۶) جمعی از شهروندان مسیحی در یک مهمانی خانوادگی که در باغی در شهرستان فیروزکوه (شمال استان تهران) برپا بوده شناسایی و دستگیر می‌شوند.
در ادامه موج دستگیری شهروندان در مهمانی‌های خانوادگی و مجالس جشن و عروسی که در هفته‌های اخیر در آمل، مشهد و گرگان تا تهران و شیراز را فراگرفته و خبرهای آنان در رسانه ها منتشر شد . در همین راستا ماموران امنیتی ولباس شخصی شهرستان فیروزکوه با شناسایی تجمع در محل به داخل باغ یورش می‌برد و حدود ۱۵ تن از شهروندان را که برای تعطیلات آخر هفته از تهران آمده بودند دستگیر می‌کنند که مشخص می‌شود در بین مهمانان تعدادی از شهروندان مسیحی نیز بودند که پیشتر نیز سابقه بازداشت داشتند.
از جمله این افراد «امین افشارنادری»، «هادی عسگری»، «امیرسامان دشتی»، «رامئیل بت تمرز» و «محمد دهنوی» در بین بازداشت شدگان بودند.
به گفته شاهدان عینی برخورد خشن نیروهای امنیتی هنگام ورود به باغ با اعتراض «افشارنادری» روبرو می‌شود که آنها در واکنش به این اقدام وی را به سختی مورد ضرب و شتم قرار می‌دهند و بی‌آنکه حکمی نشان دهند به تفتیش و بازرسی محل می‌پردازند که در این بین سه جلد کتاب مقدس این افراد نیز  ضبط می‌شود.
این افراد پس از دستگیری به محلی نامعلوم منتقل می‌شوند تا اینکه از بین آنها «امیرسامان دشتی» روز شنبه موفق می‌شود دقایقی کوتاه با خانواده خود تماس تلفنی گرفته  و مشخص می‌شود بازداشت شدگان مستقیم به زندان اوین منتقل شده‌اند.
سابقه بازداشت شدگان
«رامیئل بت تمرز» از بازداشت‌شدگان فیروزکوه فرزند کشیش «ویکتور بت تمرز»، رهبر سابق کلیسای آشوری پنطیکاستی شهرآراء تهران است.
این کشیش آشوری پنجم دی ماه ۱۳۹۳ (۲۶ دسامبر ۲۰۱۴) نیز در یک مهمانی خصوصی که به مناسبت کریسمس در کنار خانواده‌اش برگزار شده بود، به همراه امین افشاری و کاویان فلاح محمدی بازداشت شده بودند که پس از بازجویی و چند هفته تحمل سلول انفرادی به قید وثیقه آزاد شدند.
بازداشت شدگان از سوی نهادهای امنیتی به «فعالیت تبشیری» از طریق «کلیسای خانگی» متهم شده بودند، اما دادگاهی برای رسیدگی به اتهامات آنها تشکیل نشد.
کشیش «بِت تمرز» دهم اسفند ماه ۱۳۹۳ (اول مارس ۲۰۱۵) پس از تحمل ۶۵ روز حبس، با سپردن یک وثیقه ملکی بسیار سنگین به طور موقت تا زمان تشکیل دادگاه آزاد شد. این کشیش مسیحی با وجود سن بالا در بیشتر مدت بازداشت در انفرادی بود و از بیماریهای جسمی رنج فراوان برد.
«امین افشار نادری» نیز ۲۱ بهمن ماه ۱۳۹۳ (۱۰ فوریه ۲۰۱۵) پس ۳۶ روز در بازداشت با وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی و به طور مشروط تا زمان تشکیل دادگاه از زندان آزاد شد. او نیز یک ماه در سلول انفرادی بازداشت بود و مورد بازجویی قرار گرفته بود.
دیگر نوکیش مسیحی «کاویان فلاح محمدی» نیز با حدود یک هفته تاخیر پس از امیر و با همان شرایط به طور موقت تا زمان تشکیل دادگاه با قرار وثیقه ۱۰۰ میلیون تومانی آزاد شد.
حریم خصوصی و ضعف قانون اساسی
طبق اصل بیست و پنجم «بازرسی و نرساندن نامه‌ها، ضبط و فاش کردن مکالمات تلفنی، افشای مخابرات تلگرافی و تلکس، سانسور، عدم مخابره و نرساندن آنها، استراق سمع و هر گونه تجسس ممنوع است مگر به حکم قانون».
با این وجود نیروهای امنیتی چه از نیروی انتظامی و چه اطلاعات سپاه کمترین احترام را برای شهروندان قائل نیستند و بی‌توجه به آنچه به عنوان حقوق شهروندان مشخص شده با توهین‌آمیزترین رفتار عمل می‌کنند.
لایحه حمایت از حریم خصوصی افراد، طی سال‌های گذشته بارها در مجلس با مشکل خورده و با اینکه طبق آن مجازات نقض‌کنندگان حریم خصوصی با حبس از سه ماه تا سه سال و انفصال از خدمت و محرومیت سه تا پنج سال مجازات روبرو هستند، اما همچنان راکد مانده است.
دخالت خودسرانه در حریم افراد از دو جنبه برای مسیحیان مشکل آفرین است. نخست آنکه همچون دیگر شهروندان دستگیر شده در پارتی‌ها و مهمانی‌ها مجازات دارند مضاف بر آن کشف و ضبط هرگونه کتاب مقدس یا جزوه یا سی‌دی، حتی اگر افراد حاضر در جمع قصدی برای برگزاری مراسم پرستشی یا تبلیغی نداشته باشند نیز برای آنان جرم محسوب می‌شوند و پرونده آنها منهای اتهاماتی چون شرکت در پارتی و مهمانی، مشمول اتهامات امنیتی و جرایم سیاسی عقیدتی هم می‌شود.
  • نگرانی خانواده بازداشت شدگان
در حال حاضر نگرانی خانواده‌های دستگیرشدگان فیروزکوه از این مسئله است که دادگاه برای افزایش اتهامات با توجه به ضبط سه جلد کتاب مقدس و سابقه این افراد برای آنان پرونده سازی مجدد نماید و یا از آنها علیه دیگر هم‌کیشانشان اعتراف بگیرند و برای دیگرانی که مد نظرشان است پرونده سازی نمایند. در این بین وضعیت افرادی که به قید وثیقه آزاد شده بودند از بقیه خطرناک‌تر است.

از پیامبر جدید در مالزی رو نمایی شد!

از پیامبر جدید در مالزی رو نمایی شد!

پس از اینکه طی سالها اخیر بازار ظهور انواع “امامان زمان” در ایران بسیار گرم بوده اینک نوبت به دیگر کشور اسلامی رسیده تا تب داغ ظهور پیامبران و امامان جدید را تجربه نماید.
malaysiaflag
به گزارش«محبت نیوز» ادعای پیامبری در مالزی موضوعی است که هر چند سال یکبار خبر آن در رسانه های این کشور منتشر می شود. پس از اینکه در طی سالها اخیر بازار ظهور انواع “امامان زمان” در ایران بسیار گرم بوده و این امامان زمان پیروانی را نیز برای خود در ایران دست و پا نموده اند، اینک نوبت به دیگر کشور اسلامی رسیده تا تب داغ ظهور پیامبران و امامان جدید را تجربه نماید.
وب سایت روزنامه “نیو استریت تایمز” روز جمعه اعلام کرد، این مرد ۴۳ ساله مدعی پیامبری، پس از مشکوک شدن پلیس به پلاک عجیب خودرویش وی را بازداشت کرد۲۰.
این فرد مالزیایی پس از توقف خودرو توسط پلیس به قصد بازرسی، گفت: «آیا شما نمی دانید من چه کسی هستم،می توانید با کاخ پادشاه مالزی و بازرس کل پلیس در مورد من تماس برقرار کنید.»
این فرد مدعی پیامبری که به همراه همسر و دختر ۱۵ ساله خود در خودرو بود، گفت که سازمان حمل و نقل جاده ای مالزی نیز جرات متوقف کردن من را نداشته است و پس از در اختیار گرفتن دولت، همه کسانی که در قدرت هستند را از بین می برم.
به نقل از شیعه نیوز، پلیس مالزی پس از طرح این ادعاها توسط این مرد، وی را به بازداشتگاه منتقل کرد.
این فرد که سال ۲۰۱۳ میلادی نیز به اتهام ادعای پیامبری توسط مقام های مذهبی مالزی مورد بازجویی قرار گرفت در حال حاضر به دلیل تکرار چنین ادعایی تحت بازجویی است و بار دیگر طبق قانون مجازات برای ارعاب جنایی محاکمه می شود.
پلیس ترافیک مالزی همچنین اعلام کرد که وی به دلیل استفاده از شماره پلاک غیرمتعارف، گواهی نامه غیرمعتبر و پرداخت نکردن عوارض جاده ای چندین قبض جریمه دریافت کرده است.
ادعای پیامبری در مالزی موضوعی است که هر چند سال یکبار خبر آن در رسانه های این کشور منتشر می شود که در یکی از آخرین موارد آن در سال ۲۰۱۰ فردی که خود را «رسول مالایو » معرفی کرده بود، توسط دادگاه عالی این کشور به ۱۰ سال زندان و ۶ ضربه شلاق محکوم شد.

۱۳۹۵ شهریور ۷, یکشنبه

ناهنجاری بنام «بورکینی» و مصائب آن برای فرانسه

ناهنجاری بنام «بورکینی» و مصائب آن برای فرانسه

شماری از شهرداران فرانسه گفته‌اند با تصمیم دیوان عالی اداری این کشور که ممنوعیت بورکینی (مایو اسلامی) را به حال تعلیق درآورده، مخالف هستند.
Tunisian women, one (R) wearing a "burkini", a full-body swimsuit designed for Muslim women, swim on August 16, 2016 at Ghar El Melh beach near Bizerte, north-east of the capital Tunis. / AFP / FETHI BELAID (Photo credit should read FETHI BELAID/AFP/Getty Images)
به گزارش«محبت نیوز» آیا شرایط پیش روی فرانسه را میتوان به جدالی میان طرفداران”بورکینی” و “بیکینی” تفسیر نمود و آیا این ناهنجاری اجتماعی که به صورت بیمارگونه و شتابزده، با حضور گسترده مهاجران مسلمان در فرانسه در حال توسعه است را درمانی  است؟
در همین راستا و در پی اعلام حکم روز جمعه دادگاه عالی اداری فرانسه مبنی بر تعلیق ممنوعیت «بورکینی» (مایوی اسلامی) در شهر ویلنوو-لوبه در جنوب فرانسه، انتظار می رفت این حکم به بحث بورکینی در فرانسه خاتمه دهد با این حال اصرار شهرداران چندین شهر در جنوب فرانسه و در ساحل مدیترانه بر اعمال ممنوعیت بورکینی، بحث ها در فرانسه را در اینباره داغ تر کرده است.
مانوئل والس، نخست وزیر فرانسه هم در صفحه فیسبوک خود در حمایت از ممنوعیت پوشیدن بورکینی گفته است: «بورکینی به معنای تایید اسلام سیاسی در محیط های عمومی است».
نظرسنجی‌های عمومی حاکی است که اکثر مردم فرانسه از ممنوعیت بورکینی حمایت می‌کنند. اما در مقابل، مسلمانان گفته‌اند که ناعادلانه هدف قرار گرفته‌اند.
نیکولا سارکوزی رئیس جمهوری سابق فرانسه و رهبر حزب محافظه کار جمهوریخواهان  نیز گفته است که موضوع هویت فرانسوی یکی از موضوعات اصلی کارزار انتخاباتی در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۷ خواهد بود و گفته است حامی ممنوعیت بورکینی است.
آلن ژوپه هم حزبی سارکوزی نیز خواستار وضع قانون برای ممنوعیت بورکینی است.
کریستیان استروزی شهردار سابق شهر نیس و نماینده محافظه کار پارلمان نیز از نیاز به قانونی برای ممنوعیت بورکینی سخن گفته است.
انتشار عکس چهار پلیس بالای سر یک زن محجبه در ساحل شهر نیس بحث درباره بورکینی در شبکه های اجتماعی را بشدت داغ کرد. هشت ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری در فرانسه به نظر می رسد ممنوعیت بورکینی و بویژه حامیان وضع قانون برای این ممنوعیت، موضوع جدیدی به مسائل انتخاباتی آینده فرانسه افزوده اند.
شایان ذکر است که فرانسه در سال ۲۰۱۰ اولین کشور اروپایی بود که پوشاندن کامل صورت را در مکان‌های عمومی ممنوع اعلام کرد.