۱۳۹۴ شهریور ۱۲, پنجشنبه

کارزار ٰفیسبوکی ایسلندی‌ها نتیجه داد؛ دولت ایسلند پناهندگان سوری بیشتری می‌پذیرد+ عکس

کارزار ٰفیسبوکی ایسلندی‌ها نتیجه داد؛ دولت ایسلند پناهندگان سوری بیشتری می‌پذیرد+ عکس

تقاطع: هزاران ایسلندی با اعلام آمادگی برای پذیرش پناهجویان سوری در خانه‌های خود، دولت این کشور را وادار کردند تا در تصمیم پیشین خود مبنی بر پذیرش تنها ۵۰ پناهنده تجدیدنظر کند.
 
به گزارش شبکه‌ی خبری “یورونیوز”، وزیر امور رفاه اجتماعی ایسلند روز چهارشنبه (۲ سپتامبر-۱۱ شهریور) گفت که استقبال مردمی از پناهجویان سوری باعث تشویق دولت برای پذیرش تعداد بیشتری از این پناهجویان شده است.
 
“ایگلو هارواردوتیر” بدون اعلام عدد سهمیه‌ی جدید در نظر گرفته شده، افزود: «ما بنا نداریم اردوگاهی جدید برای پناهندگان بسازیم. ما می‌خواهیم آن‌ها وارد جامعه ایسلند شوند؛ شغل و مسکن داشته باشند؛ بچه‌های‌شان به مدارس ما بروند و در جشن تولد هم‌کلاسی‌های‌شان شرکت کنند.»
 
روز یکشنبه (۳۰ آگست-۸ شهریور) “بریندیس بیورگ‌وینسلوفتر”، نویسنده و استاد دانشگاه ایسلندی، کارزاری فیسبوکی را برای رساندن صدای پناهجویان سوری و اعلام آمادگی شهروندان این کشور برای کمک‌رسانی به آن‌ها راه‌اندازی کرد.
 
او در توضیح هدف این کارزار نوشته است: «ما می‌خواهیم به دولت فشار بیاوریم و نشان بدهیم که می‌توانیم پناهندگان سوری بیشتری را در ایسلند بپذیریم و این موضوع باید فورا اتفاق بیفتد.»
 
بسیاری از ۱۵ هزار نفری که در چهار روز گذشته به این کارزار پیوسته‌اند، گفته‌اند که حاضرند درهای خانه‌ی خود را به روی پناهجویان باز کنند یا به آن‌ها کمک کنند. گروهی دیگر نیز تنها گفته‌اند که حمایت خود را از طریق فشار آوردن به دولت برای پذیرش پناهندگان بیشتر نشان می‌دهند.
 
کشور ایسلند با ۳۳۰ هزار نفر جمعیت، در سال گذشته میلادی حدود ۴۵۰۰ مهاجر را پذیرفت که یک سوم آن‌ها لهستانی بودند. این کشور عضو اتحادیه اروپا نیست.
 
جنگ داخلی سوری که سازمان ملل آن را بدترین بحران حقوق بشری یک ربع قرن گذشته جهان خوانده است، در کنار بر جای گذاشتن بیش از ۲۵۰ هزار کشته، باعث شده تا دست‌کم ۴ میلیون نفر سوریه را ترک کنند و عازم کشورهای دیگر شوند. در این میان در هفته‌های اخیر هزاران نفر از این پناهجویان تلاش کرده‌اند تا به روش‌های مختلف از طریق یونان، مقدونیه، صربستان و مجارستان، خود را به آلمان و دیگر کشورهای اروپایی برسانند که این موضوع به بحران تازه‌ی پناهندگی در اروپا منجر شده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر