۱۳۹۴ خرداد ۳۰, شنبه

خورش ماست - غذای محلی اصفهان


خورش ماست - غذای محلی اصفهان

خورش ماست غذای سنتی و اصیل ایرانی و متعلق به استان اصفهان است. کمتر شخصی را می‌توان یافت که به اصفهان سفر کرده باشد و این غذا را امتحان نکرده باشد.
مواد لازم برای تهیه خورش ماست:
مرغ:۷۵۰ گرم
پیاز: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
آب: ۵۰۰ میلی‌لیتر
زعفران: ۶ قاشق چای‌خوری
خلال پوست پرتقال: ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده:۵۰۰ گرم
نمک: یک قاشق چای‌خوری
خلال پسته: یک قاشق غذاخوری
زرشک تفت داده شده: یک قاشق غذاخوری
روش تهیه خورش ماست:
مرغ را به قطعات متوسط برش دهید. پیاز را به صورت خلالی برش داده و همراه با ۲ قاشق چای‌خوری زعفران به تکه‌های مرغ اضافه کنید. آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید. استخوان‌ها را جدا کرده و به حرارت‌دهی ادامه دهید. ۲ قاشق چای‌خوری زعفران و خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و ۱۰دقیقه حرارت دهید.
۲ قاشق چای‌خوری زعفران را به ماست اضافه کرده و هم بزنید. تکه‌های مرغ را از مواد جدا کرده و به تکه‌های ریزتر دربیاورید (ریش ریش کنید) و در ظرف اصلی برای سرو خورش بریزید.
مخلوط ماست زعفران را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید ولی قبل جوشیدن شعله را خاموش کنید. سس آماده است.
سس را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. سس را به تکه‌های مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید. خورش را با خلال پسته و زرشک تفت داده شده تزئین کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر