۱۳۹۴ خرداد ۱۱, دوشنبه

هشدار سپاه به منتقدان بازسازی حرم آیت‌الله خمینی


هشدار سپاه به منتقدان بازسازی حرم آیت‌الله خمینی

آرامگاه آیت‌الله خمینی در جنوب تهران و بخش شمالی بهشت زهرا واقع شده استرمضان شریف، مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران به منتقدان "تجمل‌گرایی" در بازسازی آرامگاه آیت‌الله خمینی، رهبر پیشین جهموری اسلام ایران، هشدار داده و گفته است که نباید "نوعی عمل شود که موجبات سوء استفاده دشمنان امام و انقلاب فراهم آید".
آقای شریف با اشاره به واکنش‌ها به این موضوع در شبکه‌های اجتماعی، گفت که انتقادها و پیشنهادها حتی اگر از سر دلسوزی است، باید "هوشمندانه" باشد.
 
مسئول روابط عمومی سپاه پاسداران به طور مشخص از بی‌بی‌سی انتقاد کرده و گفته است این که این رسانه "بخواهد ساخت و ساز حرم با شکوه امام را مغایر با ساده‌زیستی امام جا بزند، بسیار مضحک و خنده‌دار است".
در روزهای اخیر انتقادها از "تجمل‌گرایی و ولخرجی" در بازسازی آرامگاه آیت‌الله خمینی از سوی بعضی رسانه‌ها و همین طور کاربران شبکه‌های اجتماعی شدت گرفته است.
این واکنش‌ها نه تنها از سوی منتقدان حکومت که از طرف هواداران جمهوری اسلامی هم مطرح شده است.
 
از جمله روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان "این مرقد امام مستضعفین است یا کاخ پادشاهان" نوشته است: "این روزها اگر راهتان به حرم مطهر امام خمینی (ره) افتاده باشد، حتما خواهید دید که دیگر از آن مرقد امام مستضعفین و پابرهنگان خبری نیست بلکه با قصری باشکوه روبه‌رو می‌شوید که نمی‌تواند نماد امام مبارز و مخالف کاخ‌نشین‌ها باشد".
مسیح مهاجری، مدیرمسئول روزنامه جمهوری اسلامی هم از هزینه‌ها و شیوه مدیریت بازسازی مقبره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران انتقاد کرده و نوشته است: "یقین دارم نیت کسانی که با رسانه‌ای شدن این دغدغه و نگرانی مخالف هستند کاملاً‌ خیر است ولی موکدا معتقدم در طول سال‌های بعد از انقلاب همه ما از این تفکر که رسانه‌ای کردن دغدغه‌ها و نگرانی‌ها به مصلحت نیست بسیار ضرر کرده‌ایم."
 
در این حال حمید انصاری، قائم مقام موسسه حفظ و نشر آثار آیت‌الله خمینی، منتقدان را به "حسادت و نادانی" متهم کرده و گفته است "امام خمینی فردی است که بیش از ۳۰۰ هزار شهید جان خود را تقدیم ایشان کردند و جا دارد که نام و یاد ایشان در بالاترین سطح مطرح باشد".
آقای انصاری پیش‌بینی کرده که این بنا تا قرن‌ها باقی بماند و در توجیه مخارج بازسازی آن هم گفته است "اگر قرار باشد یک فضایی داشته باشیم که هیچ یک از المان‌های معماری اسلامی در آن نباشد، چگونه می‌توان یک مکان گردشگری که سالانه میلیون‌ها نفر در آن حضور یابند را داشته باشیم".
ساخت آرامگاه آیت‌الله خمینی بعد از درگذشت او در خرداد سال ۱۳۶۸ خورشیدی در شمال بهشت زهرا و در حدود بیست کیلومتری جنوب تهران آغاز شد.
در طول سه دهه اخیر ساخت و ساز در نقاط مختلف این مجموعه ادامه داشته است.
به نظر می‌آید تا کنون گزارشی رسمی از هزینه‌های ساخت و ساز آرامگاه آیت‌الله خمینی منتشر نشده باشد، اما بعضی رسانه‌ها این مقبره را "گران‌ترین" آرامگاه جهان توصیف کرده‌اند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر