صدر اعظم آلمان میگوید دولتش با تهمیداتی، قصد دارد شمار پناهجویان تازهوارد به آلمان را به شدت کاهش دهد. به نظر میرسد تصمیم تازه آنگلا مرکل در پی فشارهای همپیمانان و اعضای حزبش گرفته شده است.
به گزارش «محبت نیوز» متحدان سیاسی ، صدر اعظم آلمان هفتههاست انتقاداتی را علیه سیاست موسوم به “درهای باز” صدراعظم آلمان مطرح کردهاند. حملات مرگبار پاریس، که داعش مسئولیت آن را بر عهده گرفت و پیدا شدن گذرنامههای سوری از مهاجمان کشتهشده، بر این فشارها افزود.
انتظار میرود تا یک میلیون پناهجو در سال میلادی رو به پایان وارد آلمان شوند.
به گفته باشگاه خبرنگاران مرکل در گفتوگویی با شبکه “آ ار د” گفته است: «ما متوجه نگرانی مردم در مورد آینده خود هستیم و این به معنیست که میخواهیم شمار کسانی که نزد ما میآیند را به شدت کاهش دهیم.»
صدراعظم آلمان در موارد گوناگون از سیاست پناه دادن به آوارگان جنگی، به ویژه در مورد شهروندان سوری، حمایت کرده است. او در پی حملات مرگبار پاریس نیز تاکید کرده بود نباید گناه آن را بر گردن پناهجویان بیگناهی که خود از جنگ و تروریسم گریختهاند، انداخت.
گزارشها نشان میدهد که از محبوبیت مرکل کاسته شده است. نزدیکترین انتخابات در ماه مارس برگزار میشود. انتخابات فدرال آلمان برای نمایندگان “بوندستاگ” نیز در سال ۲۰۱۷ میلادی، کمتر از دو سال دیگر خواهد بود و او قصد دارد رهبری دولت بعدی را نیز در دست گیرد.
به گزارش رادیو فردا، اعضای اتحادیه دمکراتمسیحی، حزب تحت رهبری آنگلا مرکل، از روز دوشنبه برای نشستی دو روزه گرد هم میآیند و انتظار میرود موضوع پناهجویان و بحران ناشی از آن نیز در این نشست مطرح شود.
منتقدان صدراعظم میخواهند پیش از فرا رسیدن انتخابات پیشرو از شمار پناهجویان کاسته شود.
به گزارش خبرگزاری رویترز راهبرد مرکل برای این کار، از جمله کمک به مبارزه ترکیه با قاچاقچیان انسان، بهبود شرایط در اردوگاههای پناهجویان سوری در ترکیه، اردن و لبنان و تشدید کنترل مرزهای نهایی اتحادیه اروپا خواهد بود.
صدراعظم آلمان در ماه گذشته نیز گفته بود انتظارات شهروندان آلمان را درک کرده و در حال تدوین برنامهایست که در نهایت به کاهش پذیرش پناهجویان بیانجامد.
بر پایه آمار کمیساریای اشد ملل متحد در امور پناهجویان، در اروپا، آلمان بیشترین شمار درخواست پناهجویان را دریافت میکند. کشورهای فرانسه، سوئد، ایتالیا و بریتانیا در رتبههای بعدی قرار دارند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر