استاندار آذربایجان: منبع پیامک های فراخوان به اعتراض مهاباد از عربستان بود
+10
رأی دهید
-35
استاندار آذربایجان غربی گفت: طبق تحقیقات صورت گرفته 60 درصد پیامک های فراخوان اعتراض مردمی به حادثه مهاباد از کشور عربستان سعودی ارسال شده است.
به گزارش پارسینه، قربانعلی سعادت شامگاه چهارشنبه در آیین اختتامیه ششمین سمینار تعامل اقوام، ادیان، مطبوعات و رسانه ها در ارومیه افزود: در هفته گذشته برخی کاربران شبکه های مجازی، موضوعی خصوصی در یکی از هتل های مهاباد را دامن زدند و این امر به یک معضل تبدیل شد.
وی اضافه کرد: این امر نشان می دهد که رسانه ها می توانند علاوه بر اقدامات مطلوب و منسجم کننده، فعالیت های واگرایانه ای را نیز انجام دهند.
وی اظهار کرد: البته طبق بررسی های صورت گرفته 60 درصد پیامک هایی که برای فراخوانی مردم در راستای اعتراض به این حادثه از کشور عربستان سعودی فرستاده شده اند.
استاندار آذربایجان غربی ادامه داد: این اعتراض ها و به آتش کشیده شدن هتل تازه تاسیس مهاباد در حوزه جذب سرمایه گذاری و اشتغال جوانان این شهر، مشکل آفرین خواهد بود.
سعادت گفت: رسانه ها نباید در مسیر دشمن حرکت کنند و باید زمینه لازم را برای انسجام بیشتر در جامعه فراهم آورند.
وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه زندگی اقوام و پیروان ادیان مختلف در کنار هم در کشورمان به ویژه آذربایجان غربی سابقه ای طولانی و ریشه ای تاریخی دارد، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، دشمنان نظام شیطنت های بسیاری انجام دادند تا با ایجاد تفرقه بین آحاد مردم در استان، از این امر بهره برداری کنند که این امر با همگرایی پیروان ادیان مختلف و اقوام گوناگون برای آنها میسر نشد.
توماس میرم، اسقف اعظم خلیفه گری آشوری کلدانی کاتولیک ارومیه نیز در این آیین، تعامل را حافظ احترام به یکدیگر عنوان کرد و گفت: در حال حاضر، ارومیه به عنوان یکی از شهرهایی است که پیروان ادیان مختلف در آن در کنار هم به خوبی زندگی می کنند.
وی اضافه کرد: این شهر را می توان الگویی برای دیگر کشورهای جهان دانست.
وی اظهار کرد: رسانه ها و مطبوعات صدای منعکس کننده وضعیت جامعه هستند و باید به وظیفه خود در این خصوص در راستای شناساندن بیشتر وضعیت شهر ارومیه در خصوص زندگی مسالمت آمیز پیروان ادیان مختلف به دیگر کشورهای جهان به خوبی عمل کنند.
امیدعلی مسعودی از اساتید روزنامه نگاری کشور نیز در این مراسم گفت: دشمنان نظام اسلامی با استفاده از ابزارهای مختلف در راستای ایجاد تفرقه در کشورمان تلاش می کنند و هزینه های این تلاش نیز برای آنها مهم نیست.
وی اضافه کرد: در مقابل این تلاش آنها، برگزاری سمینارهایی با هدف تقویت تعامل در جامعه بسیار مهم و کارساز است و باید این نوع سمینارها را به صورت بین المللی برگزار کنیم.
ششمین سمینار تعامل اقوام، ادیان، مطبوعات و رسانه ها شامگاه چهارشنبه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
این سمینار در شش دوره از سال 84 به اهتمام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در ارومیه برگزار شده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر