۱۳۹۴ مرداد ۱۰, شنبه

ناطق نوری: روحانی توانایی ورود به موضوع رفع حصر را ندارد

ناطق نوری: روحانی توانایی ورود به موضوع رفع حصر را ندارد

  • 7 ساعت پیش
آقای ناطق نوری گفته این انتقاد به جریان‌های معتدل سیاسی کشور وارد است که هیچ برنامه مشخصی برای انتخابات ندارند
علی اکبر ناطق نوری، رئیس دفتر بازرسی رهبر ایران، می‌گوید حسن روحانی، رئیس جمهور، توانایی ورود و تصمیم‌گیری درباره موضوع رفع حصر از میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد را ندارد.
آقای ناطق نوری در جلسه‌ای با چند نفر از دست‌اندرکاران سایت‌های خبری در ایران گفته است: "تصمیم گیری در خصوص مساله حصر و رفع آن تنها در حوزه اختیارات مقامات عالی نظام است و بر حسب منافع ملی و خط قرمزها تعیین می‌گردد، بنابراین نه آقای روحانی و نه هیچ کس دیگری توانایی ورود و تصمیم گیری در خصوص این موضوع را ندارد."
رئیس دفتر بازرسی رهبر ایران گفته که آیت‌الله علی خامنه‌ای "بارها در خصوص مسائل داخلی خط قرمزهای خود را مشخص کرده است، بنابراین این مسئله با گفتن و توصیه حل نخواهد شد. بلکه اگر مقامات عالی مصلحت بدانند و تشخیص بدهند مساله حل خواهد شد."
زهرا رهنورد، میرحسین موسوی و مهدی کروبی از ۲۵ بهمن ۱۳۸۹ در بازداشت خانگی قرار گرفته‌اند و در چهار سال و نیم گذشته از مسیرهای معمول قضایی به اتهامات آنان رسیدگی نشده است. آزادی آنها از بازداشت خانگی یکی از وعده‌های انتخاباتی حسن روحانی بود.
علی اکبر ناطق نوری گفته رهبر ایران "هیچ حساسیتی روی گروه‌های سیاسی" ندارد اما "در مساله فتنه که تعریف خودشان را دارند" به خط قرمزهایی قایل است که "نباید از آن عبور کرد".

بازگشت به سیاست انتخاباتی؟

آقای ناطق نوری در بخش‌ دیگری از صحبت‌هایش از گروه‌های سیاسی عمده ایران انتقاد کرده که برای انتخابات مجلس، که اسفند امسال برگزار می‌شود، برنامه‌ای ندارند.
او گفته: "این انتقاد به جریان‌های معتدل سیاسی کشور وارد است که هیچ برنامه مشخصی برای انتخابات ندارند. این در حالی است که من شنیده‌ام و از نشانه‌هایش هم مشخص است که برخی جریان‌های تندرو و افراطی... با برنامه‌ریزی منسجم‌تری می‌خواهند در انتخابات مجلس آتی شرکت کنند."
او در عین تاکید بر اینکه با عرصه سیاسی "قهر" نکرده، گفته است که بنا به تشخیص خودش از سال ۱۳۷۸ از عرصه سیاست‌های اجرایی ایران خارج شده است.
آقای ناطق نوری گفته است: "در دنیا رجال سیاسی برای کار سیاسی عمری را تعریف می‌کنند، بعد از این‌که عمر کار سیاسی به پایان رسید آنها به اتاق‌های فکر می‌روند. در آمریکا هنوز از کارتر استفاده می‌شود و او در اتاق فکر حضور دارد ولی ما می‌خواهیم مدام بیاییم تا موتور بسوزانیم این غلط است، باید با فرصتی که فراهم می‌کنیم زمینه حضور جوانان به وجود آید."
علی اکبر ناطق نوری در دوره‌های چهارم و پنجم مجلس شورای اسلامی رئیس آن بود. در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۷۶ رقیب اصلی محمد خاتمی بود و محافظه‌کاران می‌گفتند نامزد مورد نظر رهبر ایران است. او در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ از حسن روحانی حمایت کرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر