۱۳۹۴ آذر ۲, دوشنبه

کاهش مجدد محبوبیت احزاب متحد مسیحی در سایه بحران پناهندگان

کاهش مجدد محبوبیت احزاب متحد مسیحی در سایه بحران پناهندگان

جدیدترین نظر سنجی از کاهش مجدد محبوبیت مرکل و اتحادیه احزاب متحد مسیحی و افزایش رضایتمندی شهروندان از حزب ضد یوروی آلمان در سایه بحران پناهندگان خبر می‌دهد.
به گزارش «محبت نیوز»  بعد از اوج گرفتن مجدد اختلافات بین احزاب متحد مسیحی بر سر مسئله پناهندگان بعد از حملات تروریستی اخیر پاریس بار دیگر محبوبیت این اتحادیه در بین شهروندان آلمانی روند نزولی نشان داد.
بر اساس نظر سنجی هفتگی که به سفارش آر تی ال و هفته نامه اشترن انجام گرفته است، اتحادیه احزاب متحد مسیحی در مقایسه با هفته گذشته دو درصد با کاهش محبوبیت مواجه شده و ۳۶ درصد آراء شهروندان را کسب کرد.
تسنیم به نقل از نشریه “اشترن” خبر داد، حزب سوسیال دموکرات بدون تغییر ۲۵ درصد آراء ، سبزها ۱۰ درصد و چپ ها نیز ۹ درصد آراء شهروندان را کسب کردند. حزب لیبرال دموکرات نیز در نقطه پنج درصد باقی ماند. حزب ضد یورو و مهاجر ستیز جایگزینی برای آلمان نیز با یک درصد افزایش هشت درصد آراء شهروندان را کسب کرد. سهم کسانی که رای ندادند و هیچ نظری در این باره نداشتند در این نظر سنجی ۳۲ درصد بوده است.
رئیس موسسه “فورسا” دراین باره هشدار داده است که اگر سیاستمداران حزب سوسیال مسیحی همچنان حملات تروریستی پاریس را با بحران پناهندگان پیوند بزنند این مسئله می تواند همچنان حزب ضد یوروی آلمان را قدرتمند تر کند.
بر اساس این نظر سنجی در صورتی که صدر اعظم آلمان مستقیمن توسط شهروندان انتخاب شود آنگلا مرکل در مقایسه با هفته گذشته یک درصد با کاهش روبرو شده در حالی که “زیگمار گابریل”، رئیس حزب سوسیال دموکرات با یک درصد افزایش محبوبیت روبرو شده است. مرکل به این ترتیب با کسب ۴۵ درصد آراء در این زمینه کم ترین ارزیابی را در سال جاری کسب کرد که البته همچنان ۲۸ درصد از گابریل با کسب ۱۷ درصد آراء جلوتر است.
این نظر سنجی همچنین نشان می دهد که محبوبیت مرکل در بین طرفداران احزاب متحد مسیحی اختلاف زیادی پیدا کرده است. در حالی که ۸۷ درصد طرفدارن حزب دموکرات مسیحی حامی مرکل هستند، تنها ۵۲ درصد طرفداران حزب سوسیال مسیحی از مرکل حمایت می کنند.
همچنین در زمینه صلاحیت سیاسی برای مقابله با مسائل و مشکلات در آلمان اتحادیه احزاب متحد مسیحی با دو درصد کاهش ۲۳ درصد رضایتمندی شهروندان در این راستا را کسب کرد.
موسسه تحقیقاتی فورسا این نظر سنجی را در فاصله بین نهم تا سیزدهم نوامبر سال ۲۰۱۵ به سفارش نشریه اشترن و آر تی ال آلمان از بین ۲۵۰۴ نفر از واجدین شرایط انجام داده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر