۱۳۹۵ تیر ۱۰, پنجشنبه

وضعیت ناگوار زنان پناهنده ایرانی در اروپا

وضعیت ناگوار زنان پناهنده ایرانی در اروپا

از آن‌جایی که اولویت پذیرش پناهجویان در دو سال اخیر به سوری‌ها تعلق دارد، بسیاری از ایرانیان از ارایه پرونده سیاسی خودداری می‌کنند و با موضوع تغییر مذهب یا پرونده‌های اجتماعی وارد می‌شوند
zanan
فرتور آرشیوی می باشد
به گزارش «محبت‌نیوز» گزارش‌های رسیده از پناهجویان در کشورهای اروپایی حکایت از وضعیت بحرانی آنان به خصوص زنان و کودکان دارد. گفته می‌شود عمده پرونده های زنان پناهجو اجتماعی و در حوزه خشونت های جنسیتی است.
در همین باره وبلاگ «اطلاع رسانی پناهندگان و مهاجران» به شرح روایات تعدادی از زنان و دختران ایرانی در خصوص رویدادهای تلخی پرداخته که بر آنان در این اردوگاه‌ها می‌گذرد.
سارا پناهجوی ۳۳ ساله‌ ایرانی، ۲ سال پیش در اینترنت با مردی آشنا شده بود که خود را سلطنت‌طلب و مشاور رضا پهلوی معرفی کرده بود. سارا از طریق این مرد با یک قاچاقچی آشنا می‌شود و پس از پرداخت ۳۵ میلیون تومان به جای آلمان، به فرانسه می‌رسد که محل زندگی این مَرد است.
سارا در بدو ورود به فرانسه با این مرد تماس میگیرد تا مکانی برای زندگی پیدا کند. او اما با پسری جوان روبه‌رو می‌شود که پس از زندانی کردن سارا در اتاق محل زندگی‌اش خود را «قاچاقچی اعضای بدن» معرفی می‌کند.
سارا از سوی این پسر با خشونت‌های بسیاری روبه‌رو می‌شود؛ از تجاوزهای مکرر جنسی تا ضرب و شتم و تهدید به مرگ با چاقو.
این دختر پس از آن‌که خود را از دست این فرد رها می‌کند با انجمن پناهجویان فارسی‌زبان در فرانسه آشنا می‌شود و سکوت خود را می‌شکند. او حالا با فرزندی که از آن مرد در شکم دارد، روزها در اداره‌ پلیس و پزشکی قانونی به مسیر پناهندگی ادامه می‌دهد تا بلکه روزی بتواند در فرانسه یا آلمان به آرامش برسد.
عمده پرونده های زنان پناهجو اجتماعی و در حوزه خشونت های جنسیتی است؛ فرار از قتل‌های ناموسی، داشتن رابطه‌های نامشروع و مواجه با احکام قضایی غیرانسانی، ازدواج اجباری با مردان مسن یا مواجه با حکم سنگسار برای اتهام «زنا» و یا کفالت فرزند از جمله مهم‌ترین و بیشترین پرونده‌های پناهجویی زنان مجرد و بیوه بوده است.
در بخشی از این گزارش آمده «در میان این زنان پناهجو که پرونده‌های مختلفی برای ارایه دارند، برخی نیز به دلایل مواجه با احکام سیاسی رنج سفر به تن می‌خرند. اما از آن‌جایی که اولویت پذیرش پناهجویان در دو سال اخیر به سوری‌ها تعلق دارد، از ارایه پرونده سیاسی خودداری می‌کنند و با موضوع تغییر مذهب یا پرونده‌های اجتماعی وارد می‌شوند.»

یک مسیحی نخستین شهردار تهران بود!

یک مسیحی نخستین شهردار تهران بود!

 گاسپار ایپکیان ارمنی نخستین شهرداری بود که حقوق شهروندی ساکنان تهران را مورد عنایت ویژه قرار داد. وی مردی ادیب، فاضل و خدمتگزاری لایق بود.
gaspar0987
«محبت نیوز» – وی در سال ۱۲۹۵ هجری شمسی بنا به درخواست ارمنیان تهران، برای تدریس در مدرسه هایکازیان به تهران آمد و در این مدرسه تا سال ۱۲۹۸ هجری شمسی به تدریس پرداخت.
از آن تاریخ به بعد مدت دو سال به عنوان بازرس کل آموزش و پرورش تهران خدمت نمود. او چون مطالعات و اطلاعات وسیعی در هنر تئاتر داشت، چند گروه تئاتر تشکیل داد و با همکاری همسر خود، “هریپسیمه خسرویان” که از ارامنه ایران بود و چند هنرمند آماتور چندین نمایشنامه به روی صحنه آورد که از آن جمله می توان به سه نمایشنامه طنزآمیز از مولیر، نمایشنامه نویس فرانسوی و نمایش نامه گدایان بزرگوار اثر طنزنویس معروف ارمنی، هاکوپ بارونیان، اشاره کرد.
قابل ذکر است که ایپکیان دو نمایشنامه نیز به زبان فارسی به روی صحنه برده است.
“گاسپار ایپکیان” که به عنوان اولین رئیس دوره جدید فعالیت بلدیه (شهرداری نوین) در تهران از وی یاد می‌شود و از سال ۱۳۰۰ به این مقام منصوب شد، تأمین روشنایی خیابان‌های لاله‌زار، امیریه، علاءالدوله و اسلامبول را در کارنامه خود به ثبت رساند و هم‌او بود که صاحبان دکان‌های لاله‌زار، علاءالدوله (فردوسی کنونی) و ناصریه (ناصرخسرو بعدی) را موظف کرد تا درهای مغازه ها‌شان را کرده و تابلوهایی خوانا بر سردرِ محل کسب‌شان نصب کنند.
در زمان ریاست گاسپار ایپکیان، و در سال ۱۳۰۲ پی‌ریزی و احداث وزارت خارجه، عمارت شهربانی کل کشور و ساختمان وزارت جنگ را در محدوده میدان مشق سابق شروع کرد و کوشید تا بلدیه را صاحب خانه‌ای کند که متناسب با حجم مسؤولیت‌هایش باشد و با چنان نیتی در فاصله سال‌های ۱۳۰۰ تا ۱۳۰۲ به فکر احداث بنای بلدیه در میدان توپ خانه افتاد و فضای آن را که زمان ناصرالدین‌شاه محل سکونت و تمرین توپچی‌ها و زنبورکچی‌های حکومتی بوده به فضای سبز تبدیل کرد.
در همان سال‌ها بنیان ساختمان وزارت بهداری در شرق میدان را گذاشت و بنایی احداث کرد که کمی بعد تشکیلات بهداشتی تهران را در خود جای داد و تشکیلات نظمیه کل مملکتی و اداره عبور و مرور را هم در اطراف همان میدان تأسیس کرد و گفته می‌شود نخستین شهرداری بود که حقوق شهروندی ساکنان تهران را مورد عنایت ویژه قرار داد.
ایپکیان از ارمنیان امپراتوری عثمانی و مردی ادیب، فاضل و خدمتگزاری لایق بود. وی در سال ۱۲۹۵ هجری شمسی بنا به درخواست ارمنیان تهران، برای تدریس در مدرسه هایکازیان به تهران آمد و در این مدرسه تا سال ۱۲۹۸ هجری شمسی به تدریس پرداخت. از آن تاریخ به بعد مدت دو سال به عنوان بازرس کل آموزش و پرورش تهران خدمت نمود.
حضور ایپکیان در شهرداری تهران چندان دوامی نداشت و پس از ۲۴ ماه در سال ۱۳۰۲ از این سمت برکنار گردید و جای خود را به سرتیپ بوذرجمهری داد.

۱۳۹۵ تیر ۹, چهارشنبه

مسیحیان بشارتی با تلگرام جوانان را مسیحی می‌کنند!

مسیحیان بشارتی با تلگرام جوانان را مسیحی می‌کنند!

پس از آنکه علی خامنه‌ای درخصوص ولنگاری فرهنگی صحبت کرد از سوی مقامات امنیتی و حوزوی حملات گسترده‌ای علیه شبکه‌های اجتماعی صورت گرفته است.
telgeram89
به گزارش«محبت‌نیوز» فعالیت بشارتی مسیحیان فارسی زبان در تلگرام، بعضی سایت‌های محافظه‌کار را نگران کرده است.
برخی سایت های خبری مذهبی شیعه که هدفی جز تخریب چهره مسیحیت در ایران را ندارند در این باره ادعا کرده ا ند؛ «مسیحیت تبشیری در مسیر تبلیغ مسیحیت در ایران و نیز ایجاد اسلام هراسی و اسلام ستیزی از تمامی ابزارهای موجود و به روز بهره برداری می نماید.»
 این سایت های وابسته به حکومت که مسئولان آن از بودجه وزارت اطلاعات تامین می شوند، در این باره نوشته اند ؛ “سران مسیحیان تبشیری از حضور مردم در تلگرام استفاده می‌کنند و با ایجاد کانال ها و گروههای تلگرامی و ارتباط برقرار کردن با جوانان و استفاده از حربه های تبلیغی جوانان را مسیحی می‌کنند.”
در ادامه این گزارش آمده؛  “این مساله لزوم توجه مبلغین و مسئولین علمی و دینی را به این فضاها روشن ساخته و جنبشی همگانی را برای مقابله با این حرکت‌ها می طلبد.”
از هفته گذشته پس از آنکه علی خامنه‌ای درخصوص ولنگاری فرهنگی صحبت کرد از سوی مقامات امنیتی و حوزوی حملات گسترده‌ای علیه شبکه‌های اجتماعی صورت گرفته است که به نظر می‌رسد نوبت به شبکه‌های اجتماعی و کانال‌های مسیحیان فارسی زبان رسیده است.

اسلام حقوق «تراجنسیتی‌ها» را به رسمیت می‌شناسد !

اسلام حقوق «تراجنسیتی‌ها» را به رسمیت می‌شناسد !

واژه تراجنسیتی به افرادی اطلاق می‌شود که هویت جنسیتی آن‌ها فرای تعاریف مرسوم و دوگانه زن و مرد است.
trans908
«محبت نیوز»-پس از آنکه پاپ فرانسیس چند روز پیشتر با نگارش سندی اعلام نمود همجنسگرایان باید محترم شمرده شوند، اما در عین حال بر موضع کلیسا تاکید کرده که مطلقن هیچ زمینه ای برای برابری ازدواج همجنسگرایان با دگرجنس خواهان وجود ندارد.
 اینک محمد ضیاء الحق نقشبندی، سخنگوی “تنظیم اتحاد امت پاکستان” روز دوشنبه (۷ تیر / ۲۷ ژوئن) اعلام کرد که ۵۰ تن از اعضای این جماعت اسلامی فتوایی صادر کرده‌اند که می‌گوید: «تراجنسیتی‌ها انسان هستند و اسلام حقوق آنان را به رسمیت می‌شناسد.»
به گزارش خبرگزاری آلمان در فتوای علمای پاکستانی که متن آن در اختیار خبرگزاری‌ها قرار گرفته، آمده است که یک فرد تراجنسیتی می‌تواند با “علائم روشن مردانگی” با یک زن یا یک فرد تراجنسیتی با “علائم روشن زنانگی” ازدواج کند.
اما این فتوا ازدواج تراجنسیتی‌هایی که به طور همزمان دارای مشخصه‌های زنانگی و مردانگی هستند را منع کرده است.
در این فتوا “علائم روشن” زنانگی و مردانگی به صراحت تعریف نشده است.
هنوز روشن نیست که آیا فتوای “تنظیم اتحاد امت پاکستان” برای تراجنسیتی‌های پاکستانی که مایل به عقد ازدواج‌اند کافی است یا اینکه فتوای این گروه از علما با قوانین مدنی پاکستان منافات دارد.
دیوان عالی کشور پاکستان در سال ۲۰۱۲ حقوق برابر از جمله حق ارث را برای شهروندان تراجنسیتی این کشور به رسمیت شناخت. علمای “تنظیم اتحاد امت پاکستان” نیز در فتوای خود بر حق ارث و حق دفن آنان در گورستان مسلمانان تاکید کرده‌اند.
در این فتوا آمده است: «مسخره و اذیت کردن تراجنسیتی‌ها یا نگریستن به آنها به عنوان انسانهایی زیر دست و بی‌ارزش خلاف شرع اسلام است، چون چنین اعمالی متوجه مخلوقات پروردگار است و در نتیجه صحیح نیست.»
“تنظیم اتحاد امت پاکستان” در سال ۲۰۱۴ تاسیس شده و بیشتر در شرق پاکستان فعال است. این جماعت اسلامی می‌گوید که اعضای آن را جریان‌های اسلامی گوناگون در پاکستان تشکیل می‌دهند.

وضع حقوق بشر پس از برجام بدتر شده است

وضع حقوق بشر پس از برجام بدتر شده است

گروه های قومی ایران از «اد رویس» خواستند تا نمایندگان جوامع غیرفارس و اقلیت های قومی و مذهبی ایران را برای ملاقات با کنگره آمریکا و مذاکره درباره وضع سیاسی و حقوق بشری این اقوام دعوت کنند
sena
«محبت‌نیوز»- هیاتی از «کنگره اقوام برای ایران فدرال» متشکل از نمایندگانی از اعراب اهوازی، کردها، بلوچ ها، ترک ها و آذربایجانی در واشنگتن با کمیته روابط خارجی سنای آمریکا ملاقات کردند.
این فعالان درباره مشکلات اقتصادی و سیاسی اقلیت ها در ایران صحبت کرده و خواستار آن شدند که آمریکا برای فشار بر دولت ایران، نقض حقوق بشر در این کشور را محکوم کند.
به گزارش صدای آمریکا به نقل از «اهوازنیوز» درباره این دیدار که هفته گذشته در واشنگتن رخ داد نوشت که این هیات با «اد رویس» رئیس کمیته روابط خارجی سنا ملاقات کرد.
دو طرف در این دیدار درباره مشکلات سیاسی و اقتصادی پیش روی اقلیت های قومی و فرهنگی و دینی و همچنین نارضایتی این گروه ها در ایران گفت و گو کردند. نمایندگان اقوام اقلیت ایرانی از آمریکا خواستند تا تکثر اقوام در ایران را هنگام عادی سازی روابط با جمهوری اسلامی مدنظر قرار دهند.
گروه های قومی ایران از «اد رویس» خواستند تا نمایندگاه جوامع غیرفارس و اقلیت های قومی و مذهبی ایران را برای ملاقات با کنگره آمریکا و مذاکره درباره وضع سیاسی و حقوق بشری این اقوام دعوت کنند.
رویس وعده دادتا موضوع را با نمایندگان دمکرات و جمهوریخواه کنگره در میان بگذارد.

بحران حقوق‌های نجومی، انتقاد خودی‌ها از خودتی‌ها

بحران حقوق‌های نجومی، انتقاد خودی‌ها از خودتی‌ها

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس ایران حقوق ۲۵۰میلیون تومانی برای مدیران را یک شوک اداری خوانده!
mohabatnews - Copy78
به گزارش «محبت‌نیوز» بحران فیش‌های حقوقی نجومی مسئولان ارشد جمهوری اسلامی، انتقاد بخش دیگری از بزرگان نظام را به همراه داشته است!
علی‌اکبر ناطق نوری، رئیس اسبق مجلس ایران که خود روزگاری نماد اصولگرایی سنتی به شمار می‌رفت و حمایت‌های گسترده سپاه و روحانیون حکومتی را پشت سرش دارد، امروز رئیس دفتر بازرسی ویژه علی‌خامنه‌ای است. وی در اظهارتی با اشاره به پول‌هایی که از بیت‌المال به جیب افراد خاص می‌رود، پرسیده «آیا ۳۷ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی می توانیم ادعا کنیم که الگوییم؟»
به دنبال او سید حسین نقوی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی نیز درمورد فیش‌های نجومی، آنها را یک شوک اداری و سازمانی خوانده و گفته «قابل تصور نیست که چرا باید یک مدیر حقوق ۲۵۰میلیون تومان حقوق دریافت کند»
telegram_mohabatnews1

اختلاف در حوزه بر سر تماشای فوتبال!

اختلاف در حوزه بر سر تماشای فوتبال!

مکارم شیرازی گفته گناه یک بیماری و میکروب است که بواسطه شبکه‌های اجتماعی فوق العاده زیاد می‌شود
akhond_foot
به گزارش «محبت‌نیوز» درحالیکه مصباح یزدی در تازه ترین سخنانش همزمان با رقابت‌های یورو ۲۰۱۶ گفته «تماشای فوتبال انسان را از لذات اخروی محروم می‌کند» عکس‌های منتشر شده در خبرگزاری‌های حکومتی نشان می‌دهد طلاب و روحانیون جوان نه تنها برای مزخرفاتی از این دست «تره خورد نمی‌کنند» بلکه خود در پی فوتبال دیدن و بازی آن هستند.
همزمان با ماه رمضان سایت‌ها و خبرگزاری‌های داخلی به انتشار گزارش‌های تصویری از زندگی مبلغانی پرداختند که در این ماه به روستاها و شهرهای دور افتاده کشور اعزام شدند تا اسلام را تبلیغ کنند و در کنار اهالی روستا باشند.
در عین حال علی خامنه‌ای و در پی او مکارم شیرازی و چند تن دیگر از مراجع و مقامات امنیتی هم اپلیکیشن‌های موبایل و به طور کل فضای مجازی را راهی برای نفود و ولنگاری فرهنگی معرفی کردند.
مکارم شیرازی گفته گناه یک بیماری و میکروب است که بواسطه شبکه‌های اجتماعی فوق العاده زیاد می‌شود و دشمن می خواهد بوسیله شبکه های اجتماعی نیروی جوانان را بگیرد.
akhond
این مطلب را به اشتراک بگذارید:

۱۳۹۵ تیر ۸, سه‌شنبه

شهردار لندن با «یهودی ستیزی» مقابله خواهد کرد

شهردار لندن با «یهودی ستیزی» مقابله خواهد کرد

بیش از هر شهرداری در تاریخ لندن، از یهودیان حفاظت می‌کنم
london0
به گزارش «محبت نیوز» شهردار پایتخت انگلیس در ادامه تاکیدهایش درباره مقابله با «یهودی ستیزی»، گفته است که می‌خواهد بیشتر از شهرداران دیگر در تاریخ لندن، از یهودیان حفاظت کند.
شهردار جدید لندن که از مسلمانان انگلیس است، در ابتدای آغاز به کارش همواره تاکید کرده که با «یهودی ستیزی» مقابله خواهد کرد.
صادق خان در طی یادداشتی که در یک روزنامه اسرائیلی منتشر کرده است تاکید کرد که «من در شهرم به هیچ عنوان یهودی ستیزی را تحمل نخواهم کرد».
او در روزنامه جروزالم پست نوشت: «در اولین هفته‌های حضورم به عنوان شهردار لندن، این افتخار را داشتم که تعهد “اتحاد شهرداران در برابر یهودی ستیزی” را امضا کنم.»
صادق خان در بخش دیگری از این یادداشت تصریح کرد: «ما باید این پیام را برسانیم که یهودی ستیزی به طور کامل غیرقابل قبول است و هرگز قابل توجیه نیست».
در پایان این مطلب آمده است: «من می‌خواهم این پیام را به جهان برسانم که من به عنوان شهردار لندن که ایمان اسلامی دارد می‌خواهم کسی باشم که بیشتر از هر شهردار دیگری در تاریخ لندن خواهان حفاظت از یهودیان لندنی در برابر یهودی ستیزی است. هر حمله به یهودیان یا جامعه یهودی باید حمله به همه لندن تلقی شود».

درخواست پاپ از اعضای اتحادیه اروپا

درخواست پاپ از اعضای اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا می‌تواند به واسطه استقلال و آزادی بیشتر به کشورهای عضو قوا و استحکام خود را احیا کند.
papa0977
به گزارش«محبت نیوز»-«پاپ فرانسیس» رهبر کاتولیک‌های جهان از اتحادیه اروپا خواست آزادی عمل اعضای خود را افزایش دهد تا دیگر اعضای خود را مانند انگلیس از دست ندهد.
پاپ فرانسیس گفت اتحادیه اروپا باید به تغییر ساختار سازمانی خود و آزاد‌تر کردن آن فکر کند.
رهبر کاتولیک‌های جهان گفت: «اتحادیه اروپا در مسیر دست‌یابی به جایگاه پیشین خود می‌بایست قدم‌های خلاقانه و سالمی بردارد. اتحادیه اروپا باید آزادی بیشتری به اعضای خود داده و به تغییر ساختار سازمانی فکر کند.»
پاپ همچنین هشدار داد مناطقی چون اسکاتلند و کاتالونیای اسپانیا نیز در پی این رفراندوم به دنبال جدایی هستند و این روند اروپا را به سمت بالکانیزه شدن سوق می‌دهد.

نمایشگاه کاریکاتورهای حکومتی هولوکاست در تبریز نیز برگزار خواهد شد

نمایشگاه کاریکاتورهای حکومتی هولوکاست در تبریز نیز برگزار خواهد شد

دولت ایران بی‌وقفه تکذیب هولوکاست را تبلیغ و ترویج کرده است و همزمان دستیابی به داده‌های عینی و بی‌طرف را محدود می‌‏کند.
holo-67
به گزارش«محبت نیوز» همزمان با نزدیک شدن به  آخرین جمعه ماه رمضان و نامگذاری این روز به عنوان روز “جهانی قدس” توسط روح الله خمینی در ایران،  نمایشگاه «هولوکاست» با آثار شرکت داده شده در زمینه «هولوکاست» به مدت ۱۰ روز در نگارخانه عمارت شهرداری تبریز برای بازدید عموم به نمایش گذاشته می شود.
در همین زمینه رییس حوزه هنری استان آذربایجان شرقی ابراز وجود نموده و مدعی گردید بیشتر آثار ارایه شده وضعیت مردم فلسطین را نشان داده و سعی در نشان دادن چهره واقعی اسرائیل و زیر سوال بردن آزادی جعلی غربی دارند!
اما چرا ایران در شرایطی که تلاش می کند وجهه خود را در پی برجام بهتر کند، اقدام به برگزاری چنین مسابقاتی می کند؟
“انکار هولوکاست”  «باوری است که اظهار می‌دارد آنچه نسل‌کشی جمعی گروه‌های مختلفی از مردم بخصوص یهودیان در طی جنگ جهانی دوم بدست آلمان نازی در اتاقهای گاز از ۱۹۴۱ تا انتهای ۱۹۴۵» خوانده می‌شود و به هولوکاست موسوم است، اتفاق نیفتاده‌است و یا بزرگ نمایی شده‌است.

مسیحیان لبنان هدف حملات تروریستی قرار گرفتند

مسیحیان لبنان هدف حملات تروریستی قرار گرفتند

منابع لبنانی اعلام کردند که سه انفجار تروریستی در مقابل کلیسایی در القاع به وقوع پیوسته است
lobnan865
به گزارش «محبت نیوز» ، خبرها حکایت از انفجارهایی در شهر القاع در استان بقاع لبنان دارند.
گفته می شود این انفجار در تجمع های مسیحیان این شهر بوده است.
بر اساس این گزارش، این انفجار ناشی از یک حمله انتحاری بوده و عامل انتحاری سوار بر یک موتور سیکلت بسته انفجاری را به میان جمعیت پرتاب کرده است.
همچنین ارتش لبنان در ادامه عملیات نظامی خود در القاع تعداد زیادی بمب دست ساز در مکانهای وقوع انفجار پیدا کرده است.
گفتنی است، بامداد امروز نیز وقوع چهار انفجار انتحاری در القاع لبنان ۶ کشته و ۱۹ زخمی برجای گذاشت.

۱۳۹۵ تیر ۷, دوشنبه

کاهش پناهجویان، هدف تازه سیاست خارجی اتحادیه اروپا

کاهش پناهجویان، هدف تازه سیاست خارجی اتحادیه اروپا

بیش از ۱۰۰ سازمان غیردولتی جهان طرح‌های کمیسیون اتحادیه اروپا با عنوان «مشارکت پناهجویی» با کشورهای ثالث را مورد انتقاد قرار دادند.
«محبت نیوز» –  این‌سازمان‌ها در بیانیه مشترکی که در شهر بن آلمان منتشر کردند نوشته‌اند اتحادیه اروپا به فصل تاریکی از تاریخ خود وارد می‌شود.
به گفته رادیو زمانه، این سازمان‌های غیردولتی اتحادیه اروپا هدف سیاست خارجی خود را کاهش پناهجویان تعیین کرده و در این راه اعتبار و قدرت خود را در دفاع از حقوق بشر تضعیف می‌کند.
عفو بین‌الملل، آکسفام و پزشکان جهان، از جمله سازمان‌های امضاکننده این بیانیه هستند.
کمیسیون اتحادیه اروپا در آغاز ماه جاری میلادی (ژوئن) طرح‌هایی را معرفی کرد که بر اساس آن همچون توافقنامه‌ای که با ترکیه در مورد پناهجویان امضا شد، قراردادهایی با کشورهای دیگر در شمال آفریقا برای بازپس‌گیری پناهجویان بسته خواهد شد.

استاد حوزه علمیه: علما در امر به معروف حق «برخورد فیزیکی» دارند

استاد حوزه علمیه: علما در امر به معروف حق «برخورد فیزیکی» دارند

در سال‌های اخیر بارها اتفاق افتاده که بسیجیان نزدیک به مراجع دینی وظیفه این برخوردها ی ( فیزیکی) را به عهده گرفتند
hozeh
به گزارش «محبت‌نیوز» یکی از اساتید حوزه علمیه قم به نام «مهدی هادوی تهرانی» گفته «علما در امر به معروف و نهی از منکر حق برخورد فیزیکی با خاطیان را هم دارند».
به گفته او علمای اسلام چون «نایب امامان معصوم هستند٬ ولایت دارند و حق برخورد فیزیکی با خاطیان را دارند، در حالیکه مردم از چنین حقی برخودار نیستند»
همزمان سیدضیاء هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفته «اگر می خواهیم دانشگاه انقلابی داشته باشیم باید دانش آموختگانی تربیت کنیم که در دانشگاه های فعال در حوزه های فرهنگی و دینی پرورش یافته باشند.»
با این استدلال در ایران دانشجویان و دانشگاه‌هایی خواهیم داشت که زیر نظر اساتیدی انقلابی شده‌اند که به علما مجوز برخوردهای فیزیکی می‌دهند.
گرچه او اشاره نکرد که محدوده این برخوردها شامل چه رفتارهایی است، اما در سال‌های اخیر بارها اتفاق افتاده که بسیجیان نزدیک به مراجع دینی وظیفه این برخوردها را به عهده گرفتند، که می توان از برهم زدن میتینگ‌های سیاسی و کتک‌زدن منتقدین سیاسی تا برهم زدن کنسرت‌ها و اسیدپاشی روی صورت دختران به بهانه بدحجابی را نام برد.

آیا در کتاب مقدس به پیامبر مسلمانان اشاره شده است !؟

آیا در کتاب مقدس به پیامبر مسلمانان اشاره شده است !؟

عیسی به صراحت تاکید کرد که تسلی دهنده “به نام من” یعنی به نام عیسی فرستاده خواهد شد. با این توصیف، هیچ مسلمانی این را قبول ندارد که پیامبر مسلمانان توسط عیسی و به نام عیسی فرستاده شده باشد!
Biblical
«محبت نیوز » –   مسلمانان ادعا می کنند که در کتاب مقدس نام پیامبر اسلام ذکر شده و درباره فعالیت او پیشگویی شده است. وقتی مسیحیان می پرسند لطفن نام پیامبر اسلام را در کتاب مقدس نشان دهید، بعد از کمی جستجو در کمال شگفتی درمی یابند که نام پیامبرشان را در آیات مورد نظر مشاهده نمی کنند.
سپس با اعتقاد راسخ می گویند اما مقصود این آیه یا آیات در کتاب مقدس پیشگویی درباره ظهور پیامبر اسلام است. اما با بررسی دقیق آن آیات، ادعای آنان تایید نمی شود.
قبل از بررسی، همان گونه که اطلاع دارید از دیدگاه مسلمانان کتاب مقدس تحریف و منسوخ شده است، با این توصیف، آنان برای تایید ادعاها و توجیه نظرات شان به آیات کتاب مقدس رجوع می کنند.
این پرسش مطرح می شود: اگر کتاب مقدس تحریف شده، چگونه می توان متن جعلی و نامعتبر را به عنوان سند و مدرک ارائه داد؟
نکته بعدی، به تایید مسلمانان، پیامبر اسلام از نسل اسماعیل است، در حالی که تمامی یهودیان از جمله انبیای عهد عتیق از نسل اسحاق هستند. حتی قرآن هم اذعان دارد که سلسله نبوت از اسحاق می آید:”و ما اسحاق و یعقوب را به او عطا کردیم و در خانه اش مقام نبوت را و کتاب آسمانی را برقرار کردیم” (سوره عنکبوت آیه ۲۷).
هم چنین در سوره صافات آیات ۱۱۲- ۱۱۳ اسحاق به عنوان پیامبر انتخاب شد و نه اسماعیل. به عبارت دیگر، قرآن وعده الهی را با اسحاق شروع می کند و نه اسماعیل.
کتاب مقدس می فرماید وقتی ابراهیم از خداوند درخواست کرد که کاش اسماعیل در حضور تو زیست کند (پیدایش فصل ۱۷ آیه ۱۸)، خدا در جواب او با تاکید فرمود:”در خصوص اسماعیل، تو را اجابت فرمودم. اینک او را برکت داده، امتی عظیم از اسماعیل به وجود می آورم” (فصل ۱۷ آیه ۲۰). از دیدگاه مسلمانان این آیه اشاره به دین اسلام است، در حالی که به آیه بعدی توجهی نشان نمی دهند. خداوند ادامه می دهد:”اما عهد خود را با اسحاق استوار خواهم ساخت” (آیه ۲۱).
بررسی ادعا
یک )-  آیا نام پیامبر مسلمانان در متن کتاب مقدس ذکر شده است؟
برخی از مسلمانان ادعا می کنند که واژه عبری “محمد” با همان تلفظ عربی وجود دارد و در کتاب مقدس این واژه به کار رفته است (غزل غزل ها فصل ۵ آیه ۱۶).
واژه مورد نظر آنان “مئود” است. “مئود” در دستور زبان عبری “اسم” نیست، بلکه به معنای بسیار، زیاد، خیلی، بی نهایت است. در آیه ۱۶ می خوانیم:”دهان او “بسیار” شیرین است.” روای این آیه، دختری است که عاشق و شیفته سلیمان پادشاه شده و در همین آیه می گوید:”ای دختران اورشلیم، این است محبوب و یار من.” مخاطبان او فقط دختران یهودی (آن هم در محدوده اورشلیم) بوده اند و نه دختران سراسر جهان. به باور مسلمانان، پیامبر اسلام رسالت جهانی داشت و نه منطقه ای.
حتی اگر فرض کنیم تلفظ واژه “مئود” همانند تلفظ “محمد” به زبان عربی است، آیا قواعد دستور زبان و فرهنگ لغت عبری نیز این ادعا را تایید می کنند؟ به عنوان مثال، در زبان فارسی می گوییم فلانی اختیار تام دارد. آیا منظور از “تام” یک نام شخص غیر ایرانی است؟
“جان” در زبان انگلیسی اسم است، در حالی که در زبان فارسی به معنای روان، روح، عزیز و گرامی می باشد. زبان های عربی و عبری، کلمات و دستور زبان متفاوت دارند، در غیر این صورت دو زبان مختلف نبودند. اگر ادعای مسلمانان درباره واژه “مئود” درست باشد، این سوال مطرح می شود که چرا یهودیان در قبل و بعد از میلاد مسیح، اسامی محمد یا حسین را برای نامگذاری فرزندان شان انتخاب نمی کردند؟
دوم ) –  آیا درباره پیامبر اسلام در کتاب مقدس پیشگویی شده است؟
نخستین متن مورد نظر مسلمانان کتاب تثنیه فصل ۱۸ آیه ۱۸ است. خدا به موسی وعده داد:”از بین برادرانت یک نبی مانند تو می فرستم.” مسلمانان چنین تفسیر می کنند که مقصود از “برادران” نسل اسماعیل است. اشاره به پیامبر دیگر از آیه ۱۵ شروع می شود و نه از آیه ۱۸. در آیه ۱۵ چنین می خوانیم:”او از میان قوم اسرائیل، پیامبری مانند من برای شما خواهد فرستاد” بنابراین آن پیامبر یهودی بود و نه عرب. چرا آن پیامبر باید از میان قوم اسرائیل ظهور می کرد:
الف. قوم عرب در آن روزگار بت پرست بودند و خدای حقیقی را نمی شناختند.
ب. وقتی موسی به برادران اشاره کرد، قوم بت پرست عرب در میان قوم اسرائیل حضور نداشتند. خدا قوم اسرائیل را از اقوام دیگر جدا کرده بود و بارها به آنان هشدار داد که با اقوام بت پرست در ارتباط نباشند و تحت تاثیر فرهنگ آنان قرار نگیرند.
ج. قوم عرب در طول تاریخ دشمن اسرائیل بوده است.
د. موسی به طور روشن و واضح نام اقوام عرب را ذکر نکرد.
حتی اگر مسلمانان دلایل مذکور را نپذیرند، آیه ۲ را چگونه باید درک کرد:”قبیله لاوی در میان برادران خود نصیب (ملک) نخواهند داشت، زیرا خداوند میراث آنان است.” مسلمانان فراموش کرده اند که دوازده قبیله اسرائیل از نسل دوازده پسر یعقوب بودند و یهودیان طبق سنت قبایل، یکدیگر را برادر خطاب می کردند.
موسی به قوم اسرائیل گفت:”پیامبری مانند من خواهد بود”. موسی یهودی بود. بنابراین آن پیامبر باید یهودی باشد. موسی نگفت پیامبر غیر عبرانی و از قوم دیگر ظهور خواهد کرد. مسیح تحقق کامل این پیشگویی درباره نبی موعود بود.
خداوند از طریق موسی معجزات عجیبی ارائه داد:”موسی به فرمان خداوند، معجزات عظیمی در حضور فرعون مصر، درباریانش و تمام قوم او انجام داد. هیچکس تا به حال نتوانسته است قدرت و معجزات شگفت انگیز ی را که موسی در حضور قوم اسرائیل نشان داد، ظاهر سازد” (تثنیه فصل ۳۴ آیات ۱۱- ۱۲).
مسیح معجزات زیادی کرد. بیماران را شفا داد و مردگان را نیز زنده کرد. اما در قرآن به معجزات پیامبر اسلام نظیر آنچه موسی و مسیح انجام دادند، اشاره نشده است (سوره اسراء آیات ۹۰- ۹۳). مسلمانان می گویند معجزه پیامبر اسلام، پیغام خداوند بود. این در حالی است که تمام پیامبران حامل پیام خدا بوده اند.
سه)-  موسی و مسیح با خدا به طور مستقیم صحبت می کردند:”در اسرائیل پیامبری مانند موسی نبوده است که خداوند با او روبرو صحبت کرده باشد” (تثنیه فصل ۳۴ آیه ۱۰).
مسیح با خدای پدر در گفتگو بود (یوحنا فصل ۱ آیه ۱۸، فصل ۱۲ آیه ۴۹). پیامبر اسلام هرگز ادعا نکرد که با خدا روبرو صحبت کرده است. او سوره های قرآن را از فرشته دریافت کرد (سوره بقره آیه ۹۷).
دومین متنی که مسلمانان معتقدند ظهور پیامبر اسلام پیشگویی شده در تثنیه فصل ۳۳ آیه ۲ است:”خداوند از کوه سینا آمد، و از کوه فاران درخشید. ده ها هزار فرشته همراه او بودند و آتشی مشتعل در دست راست او.”
اگر یک مسلمان این آیه را بخواند، هرگز مدعی نمی شود این آیه پیشگویی درباره ظهور پیامبر است، بلکه می گوید سخن از آمدن “خداوند” است! سوء استفاده مخالفان کتاب مقدس امری رایج است: نقل قول از یک آیه آن هم به طور ناقص یا بدون در نظر گرفتن کل متن، غالبن مفهومی کاملن اشتباه را ارائه می دهد.
حتی اگر در این پیشگویی از نام خداوند ذکری به میان نیامده بود، با نگاهی به نقشه جغرافیا پی می بردیم که فاران و سعیر نزدیک مصر و در شبه جزیره سینا قرار دارند و نه در فلسطین که محل زندگی و رسالت عیسی بود و نه در عربستان. فاران و سعیر صدها مایل دورتر از عربستان قرار دارند.
لطفن برای آگاهی بیشتر به نقشه جغرافیایی و هم چنین پیدایش فصل ۱۴ آیه ۶، اعداد فصل ۱۰ آیه ۱۲، فصل ۱۲ آیه ۱۶، فصل ۱۳ آیه ۳۰، تثنیه فصل ۱ آیه ۱ رجوع فرمایید.
سومین متن گزینشی مسلمانان، اشعیاء فصل ۲۱ آیه ۹ است:” هنگامی که ببینید سوران جفت جفت بر الاغ و شتر می آیند، باید دقت کنید.” تفسیر مسلمانان آن است که آن که سوار بر الاغ است، مسیح است و شترسوار پیامبر اسلام است!
اگر متن را با دقت بخوانیم (آیات ۱- ۱۰)، درمی یابیم که پیشگویی درباره سقوط شهر بزرگ و قدرتمند بابل بود. رویای سوران جفت جفت نمایانگر مادها و پارس ها بود که در سال ۵۳۹ قبل از میلاد بابل را مورد حمله قرار دادند.
هر مطلب را باید در چارچوب خودش خواند. این مهم ترین کار در درک کتاب مقدس است. اکثر جملات (آیه ها) کتاب مقدس فقط در ارتباط با جملات قبلی و بعدی معنی پیدا می کنند.
مهم ترین سئوال این است که موضوع بحث چیست؟ یا به عبارت ساده تر: نویسنده چه می گوید؟ این سئوالی است که باید در مورد هر جمله و هر پاراگراف بارها و بارها مطرح کرد. در واقع باید بکوشیم مسیر فکری نویسنده را دنبال کنیم. باید بپرسیم که نویسنده چه می گوید و چرا این مطلب را درست در این قسمت بیان می کند، و حالا که این را گفت، بعد چه می گوید؟
آیا مقصود مسیح از تسلی دهنده، اشاره به پیامبر مسلمانان است؟
یک. در یوحنا فصل ۱۴ آیات ۱۶- ۱۷ می خوانیم که مسیح می فرماید:”من از پدرم درخواست خواهم کرد تا پشتیبان و تسلی بخش دیگری به شما عطا نماید که همیشه با شما بماند. این پشتیبان و تسلی بخش همان روح القدس است که شما را با تمام حقایق آشنا خواهد کرد.”
همان طور که قبلن ذکر شد، نقل قول یک آیه از کتاب مقدس به طور ناقص یا بدون در نظر گرفتن کل متن، غالبن مفهومی کاملن اشتباه را به دست می دهد. مثلن حذف آیه ۱۷ از فصل ۱۴ انجیل یوحنا، می تواند به این تصور دامن بزند که مقصود مسیح از “تسلی دهنده دیگر” شاید پیشگویی ظهور پیامبر جدید باشد. در حالی که در آیه هفدهم به روشنی به روح القدس اشاره گردیده است.
فصل های چهاردهم تا شانزدهم انجیل یوحنا درباره عملکرد روح القدس در زندگی ایمانداران مسیحی می باشد و هرگز درباره پیامبر دیگر اشاره و پیشگویی نشده است.
دو. در بیش از شش هزار نسخه دست نویس یونانی از عهد جدید، مطلقن حتی یک نسخه دست نویس وجود ندارد که به واژه ای غیر از تسلی دهنده یا مدافع نوشته شده باشد.
سه. تسلی دهنده که عیسی وعده داده بود می بایست همیشه با شاگردان و ایمانداران مسیحی بماند (آیه ۱۶)، ولی اکنون سیزده قرن است که پیامبر اسلام چشم از جهان فرو بسته است. بنابراین، او ویژگی خاص این تسلی دهنده را نداشت.
چهار. عیسی به شاگردانش گفت:”شما تسلی دهنده را می شناسید”، ولی شاگردان مسیح، پیامبر اسلام را نمی شناختند و نمی توانستند بشناسند، زیرا او شش قرن بعد به دنیا آمد. عیسی هم چنین به شاگردانش گفت که تسلی دهنده در شما خواهد بود. پیامبر اسلام نمی توانست در شاگردان مسیح باشد، زیرا آنان ششصد سال قبل از او زندگی می کردند و اطلاعی از او نداشتند.
پنج. عیسی به صراحت تاکید کرد که تسلی دهنده “به نام من” یعنی به نام عیسی فرستاده خواهد شد. با این توصیف، هیچ مسلمانی این را قبول ندارد که پیامبر اسلام توسط عیسی و به نام عیسی فرستاده شده باشد.
یکی از رسالت های تسلی دهنده این است که عیسی مسیح را جلال دهد (یوحنا فصل ۱۶ آیه ۱۴). اما مطابق دیدگاه اسلام، پیامبر مسلمان برتر از عیسی و آخرین پیامبر است. در این صورت او عیسی را که پیش از او آمده و به عبارت دیگر در مرتبه پایین تری قرار دارد، جلال نمی دهد.
شش. سرانجام این که عیسی مسیح به صراحت بیان کرد که تسلی دهنده بعد از “اندک ایامی” خواهد آمد (اعمال رسولان فصل ۱ آیه ۵)، در حالی که تا ششصد سال بعد خبری از پیامبر اسلام نبود. چند روز بعد، روح القدس در روز پنطیکاست آمد (اعمال رسولان فصل دوم). مسیح به شاگردان گفت که در اورشلیم بمانید و منتظر روح القدس باشید (اعمال رسولان فصل ۱ آیه ۴). آیا شاگردان می توانستند قرن ها عمر کنند تا پیامبر اسلام را که در سرزمین دیگر و نه اورشلیم و سرزمین فلسطین، ظهور نمود، مشاهده کنند؟
با این توصیف، مسلمانان معتقدند که واژه یونانی “فارقلیط” مذکور در انجیل یوحنا فصل ۱۴ آیه ۱۶ به معنای احمد است. اما وقتی همین واژه را به دستگاه ترجمه گوگول (گوگول ترنسلیت) بدهید، چنین ترجمه می کند:”شفیع”، “میانجی”، “روح القدس”. این دقیقن همان کلمه ای است که در عهد جدید به کار برده شده. می توانید تلفظ آن را نیز بشنوید. مسیح وعده نزول روح القدس را داد و ده روز پس از صعود او، روح القدس بر رسولان نازل شد.
منبع: صفحه دفاعیات مسیحی فیس بوک به قلم مهران پورپشنگ

معاون نخست وزیر ترکیه:در تفکرات پاپ ردپای جنگهای صلیبی قابل مشاهده است

معاون نخست وزیر ترکیه:در تفکرات پاپ ردپای جنگهای صلیبی قابل مشاهده است

پاپ فرانسیس روز جمعه در جریان دیدارش از ایروان، پایتخت جمهوری ارمنستان، برای توصیف کشتار ارامنه از واژه «نسل کشی» استفاده کرده بود
aramaneh09
اجساد زنان و کودکان قربانی نسل کشی ارامنه
به گزارش«محبت نیوز» معاون نخست وزیر ترکیه روز شنبه اعلام کرد «ناراحت کننده» است که پاپ فرانسیس کشتار ارامنه در سال ۱۹۱۵ از سوی نیروهای عثمانی را نسل کشی توصیف کرده است. وی با انتقاد از این موضوع مدعی گردید که اظهارات پاپ هیچ ارتباطی با واقعیت ندارند.
نورالدین کانیکلی، معاون نخست‌وزیر ترکیه در جریان سفرش به یکی از استان‌های این کشور در جمع خبرنگاران گفت: بسیار تاسف‌برانگیز است که پاپ چنین اظهاراتی را مطرح کرده است. این‌ اظهارات بی‌طرفانه‌ نبوده‌اند و هیچ ارتباطی با واقعیت ندارند.
وی در ادامه افزود: «این سخنان پاپ خیلی ناراحت کننده است. متاسفانه می‌شود تمام تفکرات و ردپاهای ذهنیت جنگ صلیبی را در اعمال پاپ‌ها و شخص پاپ مشاهده کرد.»
  • بیشتر بخوانید: رهبر کاتولیک‌های جهان به ارمنستان خواهد رفت
 فدریکو لومباردی سخنگوی پاپ نیز در همین زمینه به خبرنگاران گفت:‌«پاپ در پی جنگ صلیبی نیست. او قصد سازمان دادن جنگ یا ساختن دیوار را ندارد بلکه می خواهد پل بسازد. او یک کلمه علیه ترک ها حرف نزده.»
ترکیه قبول دارد که شمار زیادی از ارمنی‌های مسیحی که در امپراتوری عثمانی زندگی می‌کردند در جریان جنگ جهانی اول در درگیری با نیروهای عثمانی کشته شده‌اند، اما در مورد کشته شدن حدود یک و نیم میلیون نفر در این ارتباط ابراز شک می‌کند و منکر آن است که این کشتار‌ها به صورت هماهنگ انجام شده و بنا براین معادل واژه نسل کشی باشد.

زندانی نوکیش مسیحی مریم نقاش زرگران به اوین بازگشت

زندانی نوکیش مسیحی مریم نقاش زرگران به اوین بازگشت

در سالهای گذشته مخالفت دادستان با مرخصی‌های درمانی سبب تشدید بیماری‌های زندانیان و وخامت حال آنان شده است.
maryam_zargaran
«محبت‌نیوز»- پس از مخالفت دادستانی با تمدید مرخصی مریم نقاش زرگران، نوکیش مسیحی و تهدید به ضبط وثیقه ۳۵۰ میلیون تومانی از تهران خبر رسید که او عصر دوشنبه هفتم تیر خود را به زندان اوین معرفی کرد.
این زندانی عقیدتی که از ۱۷ خرداد پس از ۱۱ روز اعتصاب غذا سرانجام جهت طی مراحل درمانی به مرخصی استعلاجی رفت بدون آنکه دوره درمانی خود را طی کرده باشد پس از مخالفت با تمدید مرخصی به زندان بازگشت.
مریم (نسیم) نقاش زرگران با وخامت حالش پس از آنکه پزشکان زندان اعلام کردند که باید به پزشک متخصص مراجعه کند و در زندان امکان رسیدگی به او وجود ندارد درخواست مرخصی کرده بود، اما با این درخواست موافقت نشد و او در اعتراض با این مخالفت و همین طور اعتراض به بلاتکلیفی و عدم رسیدگی به پرونده و همینطور مخالفت با آزادی مشروط دست به اعتصاب غذا زد.
خویشاوندان خانم زرگران گفته‌اند که این زندانی اعلام کرده اگر همچنان به خواسته‌هایش داخل زندان رسیدگی نشود سه روز بعد از عید فطر باردیگر دست به اعتصاب غذای نامحدود خواهد زد.
در سالهای گذشته مخالفت دادستان با مرخصی‌های درمانی سبب تشدید بیماری‌های زندانیان و وخامت حال آنان شده است.
حسین رونقی ملکی زندانی سیاسی، امید کوکبی دانشمند اتمی زندانی در اوین، افشین بایمانی زندانی سیاسی زندان رجایی، بهنام ایرانی دگر اندیش مذهبی (با وجود دو حمله شدید قلبی)، افشین سهراب‌زاده زندانی در زندان کُردستان که از سرطان رنج می‌برد و… تنها بخشی از آنهایی هستند که در سال‌های گذشته مخالفت با اعزام آنها به پزشک متخصص، وخامت جسمی و روحی آنان را در پی داشته است.
مریم نقاش زرگران کمتر از چهل روز پیش یکبار به بیمارستان منتقل شد، اما به دلایل نامعلوم باردیگر به زندان اوین منتقل گردید و تنها هم‌بندی‌های او در بند زنان مراقبت‌های اولیه او را برعهده داشتند.
وی که حدود یک دهه از بیماری ASD رنج می‌برد و برهمین اساس تحت عمل جراحی قرار گرفته است.
علاوه بر این او در یک سال اخیر با بی‌حسی دست و پا و درد مزمن در مفاصل و ستون فقرات مواجه شد که پس از ماه‌ها در مراجعه اولیه به پزشک متخصص تشخیص اولیه بیماری‌های دیسک کمر، آرتروز و پوکی استخوان بوده است و پزشک معتمد زندان دستور بستری ۵ روزه و نیاز فوری به انجام فیزیوتراپی را صادر کرده که با عدم مجوز دادستانی وی همچنان از درد بسیار رنج می‌برد.
زرگران در شرایطی دوران زندانش را طی می کند که به کم خونی شدید، بیماری قند و چربی خون مبتلاست و به دلیل عدم صدور مجوز از سوی نهادهای قضائی مربوطه پروسه درمانی وی مغفول مانده است.
او اولین بار در اسفندماه ١٣٨٩ به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار و مورد بازجویی قرار گرفت.
این بازجویی‌ها که با تهدید و مزاحمت برای اعضای خانواده وی همراه بود، اغلب در مکان‌های غیر رسمی و حول پرسش از کلیسای خانگی و جامع ادامه یافت.